Мандрівник Дмитро Комаров розповів про ідеальний день Святого Валентина

Мандрівник Дмитро Комаров розповів про ідеальний день Святого Валентина

Телеведучий Дмитро Комаров розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 розповів про ідеальний день Валентина.

"Бувають дуже інтимні зізнання, ніяково читати, червонієш біля компьютера, зараз деякі незручно читати. При чому не пошлі, а глибокі, від душі, справжні любовні листи", -говорить телеведучий

У В'єтнамі Дмитро причарував доньку шамана з племені Зао.

"Зробив їй комплімент і запитав жартома, чи хотіла б вона вийти заміж за іноземця і поїхати за кордон. В чотири ранку мене будить гід, сидить мати дівчинки, чаклун і говорить: "ми подумали і виршили, ок, забирай дівчинку", - розповів мандрівник.

Про те, яким бачить ідеальний день Святого Валентина Дмитро Комаров сказав наступне:

"Я обожнюю такі сценарії, зокрема на 14 лютого і я так робив. Кажу: "дай паспорт", кажу, коли і на скільки днів ми летимо, і вже в аеропорту вона дізнається, куди ми летимо", - говорить Дмитро Комаров.

Нагадаємо, вирушаючи до Непалу, де знімається восьмий сезон проекту, Дмитро Комаров запевнив прихильниць в тому, що непальські дівчата не зможуть "підкорити" серце екстремала:

"Всі дівчата гарні, але мені до вподоби українки", - сказав Дмитро на прощання прихильницям, які приїхали в аеропорт, щоб провести "Світ навиворіт" в далеку подорож.

Журналістам 1plus1.ua екстремал розповів про те, що свій "медовий місяць" він хотів би провести в Індії, але в незвичайному для "Світу навиворіт" стилі "люкс":

"Я давно мрію проїхати по країні на одному з "поїздів махараджів". Це фактично п'ятизірковий готель, який мчить по залізниці, зупиняючись в найцікавіших місцях країни. Твоє купе - це розкішний готельний номер, за вікном якого пейзаж безперервно змінюється. Навіть не сумніваюся, що проїхатися на такому "східному експресі" - справжній кайф. Ідеальний сценарій весільної подорожі", - ділиться Дмитро.

Лента новостей
Вступай: