Крістіна Агілера засвітила струнку фігуру у Women's Health

Крістіна Агілера засвітила струнку фігуру у Women's Health

Співачка Крістіна Агілера знялась для видання Women's Health. Зірка демонструвала схудлу фігуру та розповіла, про те, як молодим матусям доглядати за собою.

"Матері постійно мають забезпечувати комфорт вдома, - говорить Агілера, - ми чекаємо, коли завагітніємо, народимо дитину і годуватимемо її грудьми. Ми хочемо і виглядати при цьому гарно, чи не так? Залучайте до цього ваших чоловіків чи хлопців. Тому що ми повинні повернути сексуальність та зберегти неповторність у спальні"

"Це дуже великий список", - говорить зірка.

Наразі Крістіна Агілера виховує 8-річного сина Макса від шлюбу з Джорданом Братманом, та однорічну доньку Самер Рейн від нареченого Метью Раттлера, а також встигає бути тренером на шоу The Voice.

Агілера говорить, що розслабитися їй допомагає йога.

"Виховувати дітей - це щастя, я люблю своїх дітей, але жінки мають знайти час, щоб побалувати себе", - говорить Агілера, - коли у когось народжується дитина, перше, що я питаю: ок, а в тебе є час піклуватися про себе?"

Агілера говорить, що материнство це радість її життя.

"Присягаюсь, я думаю, якщо б не назвала доньку Самер, то дала б їй ім'я Радість. Тому що вона освітила мою кімнату і випромінює світло та щастя", - говорить співачка.

Щодо схуднення Агілера казала наступне:

"Я б сказала будь-якій жінці: "не мучте себе", - говорить співачка, - я не сиджу на дієті і не мучаюсь, щоб повернути струнке тіло. Я насолоджуюсь життям, вдумливо та обережно, але у гармонії з собою та з тим, що маю".

Лента новостей
Вступай: