13.07.2023 17:27

Інтимні лубриканти, спреї та креми, що надають пікантності вашим інтимним зустрічам

Під час сексуального збудження в чоловіків і жінок виділяється природна змазка. Кількість природної інтимної змазки залежить від віку, дня менструального циклу в жінок, стресу та індивідуальних особливостей організму. Жодної норми виділення природної змазки немає, і відмінності тут можуть бути суттєвими.

Лубриканти спреї та креми — це універсальний спосіб зробити секс приємнішим. Такі засоби, як і збуджуючі засоби для жінок, допомагають запобігти потертостям і ранкам. До складу лубрикантів може входити навіть феромон.

Які бувають змазки для сексу

Властивості лубрикантів від Candor Place безпосередньо залежать від головного інгредієнта в їхньому складі.

Лубриканти на водній основі. За консистенцією такі засоби нагадують желе. Продукти на водній основі застосовуються переважно під час вагінального сексу, сумісні з усіма іграшками та презервативами, легко змиваються з одягу й білизни. Вони можуть швидко висихати та вбиратися у шкіру, тому швидко витрачаються.
Лубриканти на силіконовій основі. Такі засоби мають дуже густу та щільну текстуру, не стираються, не вбираються і не випаровуються. Ці змазки не рекомендовано використовувати разом із силіконовими іграшками, оскільки є ризик їх пошкодити. Силіконові лубриканти сумісні з усіма видами презервативів: латексними, поліуретановими, поліізопреновими. Вони підходять для тривалих секс-марафонів і анального сексу. Слід зважати на те, що силікон залишає на білизні плями, які важко вивести, а з тіла змивається тільки з милом та мочалкою.
Змазки на олійній основі. Основним компонентом таких лубрикантів є очищена рослинна олія — мигдальна, ши, оливкова. Вони ковзають і не висихають, як силіконові, але приємніші для шкіри, ніж водні. З таким лубрикантом можна займатися сексом у душі, анальним сексом і робити масаж. Ці змазки несумісні з презервативами з латексу чи поліізопрену, їх можна використовувати лише з поліуретановими кондомами.
Гібридні змазки. Ці лубриканти виготовляються на водній основі з додаванням силікону чи олій. Вони довго залишаються на тілі, економно витрачаються та легко змиваються. Будьте уважні та прочитайте інформацію на пакованні: гібридні засоби з додаванням будь-яких олій не можна використовувати з латексом.

Для полегшення вибору в інтернет-магазині Candor Place інтимні змазки поділяються на категорії: вагінальні лубриканти, анальні й розслаблювальні засоби, оральні лубриканти та змазки для фістингу. Експериментуйте та вибирайте для себе найкращі лубриканти.

Лента новостей
Вступай: