19.04.2023 0:24

Популярні настільні ігри для всієї родини

Настільні ігри — чудовий спосіб налагодити взаємовідносини між усіма членами родини та просто весело згаяти час. Таке дозвілля зацікавить як маленьких непосидьків, так і норовливих підлітків, а батьки зможуть пізнати своїх дітей краще. Сімейні настільні ігри зазвичай універсальні й подобаються переважній більшості людей незалежно від особистих захоплень. Вони мають цікавий сюжет і зрозумілі правила. Часто передбачається робота в команді.

Топ настільних ігор для всієї родини

В інтернет-магазині Така Гра б’ють усі рекорди такі настільні ігри сімейні:

Пращури

Сюжет розвивається за десятки тисяч років до нашої ери в умовах Нескінченної Зими. У гравців є унікальна можливість дізнатися, як жили давні племена в ті часи, та допомогти їм перейти на наступний щабель розвитку. Це стратегія, у якій потрібно заселяти нові землі та відновлювати культурні традиції. Усі елементи гри максимально деталізовані. Підійде для дітей від 12 років.

Вогнетвір

Гра дає змогу з головою поринути у фантазійний світ, у якому є магія та дракони. Гравці можуть стати Охоронцем вогню, відвідувати магазини й поліпшувати їх. Ще можна збирати предмети, чарувати й займатися розміщенням драконів. Особливістю гри є величезне яскраве ігрове поле. Є картки з драконами, у кожного з яких є своя спеціалізація (зілля, рослини, кристали та ін.). Гра буде цікава дітям від 9 років. Одночасно можуть грати до 6 осіб.

Камера! Мотор!

Гра знайомить зі світом кіномистецтва. В ній потрібно скласти сценарій, створити декорації, зняти та змонтувати фільм з обмеженим бюджетом. Усе це — командна робота, що допоможе згуртувати всю сім’ю. Для дорослих та дітей 12+.

Small world of Warcraft

Усі події відбуваються у фантастичному світі Азерот. Конфлікт між Альянсом і Ордою продовжується. Гравцям потрібно змагатися за контроль над островами та намагатися розширити свої території. Гра дуже яскрава, виготовлена з якісних матеріалів. Можна грати дітям з 8 років.

Дізнатися більше про ці ігри та ознайомитися з іншими можна в інтернет-магазині «Така Гра». Завдяки широкому асортименту та зручним фільтрам для звуження пошуку ви зможете швидко знайти гру, яка сподобається всій сім’ї.

Лента новостей
Вступай: