21.03.2023 20:42

Як вибрати POD-систему?

POD-системи — сучасна версія вейпів. Завдяки використанню концентрованого сольового нікотину вони мають компактні розміри, високу ефективність та зручну конструкцію. Ви можете підібрати для себе оптимальний варіант, скориставшись посиланням: https://esmokers.kiev.ua/ua/pod-system/. Розповідаємо, на які характеристики варто звернути увагу. 

Як вибрати POD-систему?

Особливості конструкції

Найпопулярнішими є закриті поди, тобто електронні сигарети. До них потрібно купувати герметичні картриджі, які автоматично відкриваються під час встановлення. Такі моделі дешевші та зручніші. Але в них є й недоліки — обмежений асортимент смаків та більша вартість кожного перезаправлення. 

Тому Вейп Шоп Esmokers пропонує справжнім поціновувачам відкриті поди. Замість картриджів вони використовують вбудовані резервуари, закриті герметичною силіконовою кришкою. Відкривши її, ви можете заливати всередину будь-яку рідину, схвалену виробником. Така конструкція дарує справжнє смакове розмаїття, адже дає змогу знаходити свої ідеальні мікси. Серед мінусів — більша ціна та ймовірність підтікання рідини. 

Технічні характеристики

Головне, на що варто звертати увагу під час вибору, — місткість акумулятора. На сайті https://esmokers.kiev.ua/ua/ ви можете сортувати всі пропозиції за такою характеристикою. Що вище число, то довше пристрій працюватиме без перезаряджання, однак і його вага буде більшою. Для повсякденного використання підходять моделі на 250–600 мА·г, для найактивніших курців — від 600 до 1000 мА·г, а для справжніх мандрівників — від 1000 мА·г і більше. 

Звичайно, що в кожного виробника свій підхід до використання нікотиновмісної рідини. Хтось віддає перевагу картриджам, а хтось — відкритим резервуарам. Тому великою перевагою для POD-системи є екран, який показує кількість затяжок. Він допомагає контролювати залишок суміші, щоб вчасно поповнювати запаси рідини. 

Ще один плюс — можливість регулювання потужності нагрівальної спіралі. У кожного свої вподобання — комусь подобається парити «електронку» як вейп, а хтось віддає перевагу насиченому диму, як у класичній сигареті. Регулювання потужності дає змогу вибирати кількість та концентрацію пару. 

Як вибрати POD-систему?

Звичайно, слід звертати увагу й на бренд виробника. Відомі компанії довго підтримують свої продукти, випускаючи для них різноманітні картриджі та рідини. Оптимальним варіантом буде купівля POD-системи ELF BAR, Smok, VAAL, VooPoo та інших відомих виробників. З ними ви завжди матимете доступ до якісних витратних матеріалів. 

Лента новостей
Вступай: