31.01.2023 23:37

Моніторинг вагітності - запорука здоров'я дитини

Моніторинг вагітності - запорука здоров'я дитини

Якісна вагітність і безпосередні пологи - головне завдання батьків у цей, без перебільшення, найважливіший момент. Компанія "Ликарно", що займається поставками акушерського та гінекологічного обладнання найвищої якості в Києві та по всій Україні, представляє великий вибір фетальних моніторів та пологових ліжок. Фетальний монітор використовується для визначення тонусу м'язів дитини та стану плаценти, а також для моніторингу розвитку та стану плода.

Фетальні монітори дозволяють лікарям вчасно виявити патологію плода та вчасно вжити необхідних заходів для запобігання ускладненням та пологам. Тому монітори рекомендується використовувати не тільки при вагітності, а й під час пологів для виключення можливих відхилень. Придбати такі монітори можна за посиланням - https://www.licarno.com.ua/product-category/akusherstvo-ginekologiya/. Фетальна діагностика – це дослідження внутрішніх органів та систем плода за допомогою ультразвуку.

Вона необхідна не тільки для того, щоб своєчасно виявити патологію ембріона чи плода та вжити необхідних (у тому числі й екстрених) заходів, але також і для визначення ступеня розвитку плоду та пологів загалом. Це дослідження проводиться у терміні 12-14 тижнів вагітності, коли найточніше можна визначити стан плода та плода в цілому та ступінь розвитку вагітності. Дослідження проводиться за допомогою спеціальної високочастотної апаратури, яка випромінює ультразвук, джерелом якого є матка.

Отримані дані обробляються у комп'ютері, які аналіз дозволяє поставити правильний діагноз і визначити найоптимальніший спосіб ведення вагітності, пологів і післяпологового періоду. Монітор є функціональним портативним ультразвуковим апаратом. Під час роботи сигнал, що надходить від приладу, подається на монітор, де відбувається його обробка. В результаті на моніторі відображається справжня картинка УЗД з великим збільшенням, що дозволяє побачити найточніше і докладніше всі особливості структури та внутрішніх органів плоду. Функції: -УЗД-обстеження шийки матки; -перевірка датчиків на визначення несправностей; -Аналіз ВБХ. Ультразвукова доплерографія - це метод дослідження внутрішніх органів, які пов'язані з судинами, кровопостачанням та постачанням киснем. За допомогою цього методу проводиться діагностика серцево-судинної системи та судин (венозні та артеріальні), товстої та тонкої кишок. Крім того, допплерівське дослідження застосовується для оцінки кровотоку в судинах голови, шиї та верхніх кінцівок, а також у брахіоцефальних артеріях та сонних артеріях. Даний метод дає можливість більш точно та чітко діагностувати захворювання. В інтернет магазині Лікарно можна замовити передове обладнання для ведення вагітності в пару кліків. Будьте здорові.

Лента новостей
Вступай: