23.12.2022 6:56

Основні переваги печей Grill'D

Лазня з давніх часів була невід'ємним елементом житла. Вона не тільки відіграє роль місця для гігієнічних процедур і відпочинку, а ще й допомагає поліпшити здоров'я та зберегти молодість надовше. Якщо ви плануєте будувати лазню, обов'язково ознайомтеся з базовими вимогами до цього приміщення.

Як обладнати лазню

Парильня має бути естетичною та безпечною. Для досягнення такого результату вам треба:

  • Використовувати екологічно чисті матеріали. Оптимальним матеріалом для лазень протягом століть залишається деревина.
  • Забезпечити тепло- та гідроізоляцію. Так ви зможете підтримувати високу температуру в приміщенні та зберегти всі матеріали й конструкції в доброму стані якомога довше.
  • Подбати про пожежну безпеку. Пам'ятайте про те, що печі для лазні та сауни треба встановлювати на відстані не менше ніж 50 см від поверхні стіни.

Які переваги сучасних печей для лазень і саун

Запорука комфорту й затишної атмосфери в парильні — правильно підібрана піч. Ідеально доповнить будь-які бані та сауни Grill'D. Класичні печі мають стильний дизайн і приваблюють покупців такими перевагами:

  • якісні й безпечні для організму людини матеріали;
  • стійкість до високих температур і вологості;
  • можливість установлення на територіях без центрального електро- та газопостачання;
  • компактність;
  • регулювання температури, можливість обігрівання сусідніх приміщень;
  • розпалювання з парильні або кімнати відпочинку.

За умови дбайливого експлуатування такі печі для лазень і саун прослужать вам не менше ніж 10 років.

Чому варто купувати печі від «Дім тепла»

Понад 20 років компанія «Дім тепла» працює у сфері продажу обладнання для автономних систем опалення. За цей час вона стала лідером ринку й офіційним представником провідних європейських брендів.

В асортименті компанії представлено кам'яні, керамічні та сталеві печі й опалювальне обладнання. Понад 300 сертифікованих позицій мають бездоганну якість і дозвіл на використання на території України. Якщо ви шукаєте індивідуальне вирішення для свого будинку, спеціалісти компанії разом із кваліфікованими дизайнерами й архітекторами допоможуть утілити будь-які творчі ідеї в реальність.

«Дім тепла» — це сучасне обладнання, професіональні консультації, вигідні ціни та швидке доставляння. Зробіть замовлення і переконайтеся!

Лента новостей
Вступай: