02.12.2021 11:04

Скляний посуд для ХоРеКа від Форвард

Скляний посуд для ХоРеКа від Форвард

Щоб робота закладів громадського харчування, таких як ресторани і кафе, бари, їдальні і таке інше була успішною, необхідно забезпечити ці заклади всімн еобхідним інвентарем та обладнанням і, безумовно, посудом. Придбати скляний посуд для HoReCa можна, звернувшись в компанію Forward за посиланням https://forward-ua.com/steklyannaya-posuda. Forward - це комплексне постачання посуду та кухонного інвентарю, який пропонує індивідуальні рішення для кожного типу закладу та відповідно до наявного бюджету. Кожен клієнт отримує такі переваги:

  • можливість вибрати посуд з широкого ассортименту в різних цінових групах
  • знижки на комплексні замовлення,
  • кваліфіковану допомогу менеджера з продажу, який знайомий з особливостями асортименту і його призначенням,
  • можливість доукомплектувати кухню або сервіровку в будь-який момент.

Продукція на складах постійно поповнюється новими товарами і оновлюється. Якщо говорити конкретно про скляний посуд, то ця категорія представлена такими товарами:

  • келихи для вина, шампанського, води, коктейлів і міцних напоїв,
  • склянки, чарки і стопки,
  • келихи для пива і для гарячих напоїв,
  • глечики і графини декантери,
  • вази,
  • креманки і банки для сипучих продуктів.

Щоб швидше знайти необхідні товари, оберіть відповідний розділ з каталогу і скористайтеся фільтрами, запропонованими на сайті. Виберіть бренд, вкажіть прийнятну вартість, обсяг, діаметр, висоту, країну виробництва і застосуйте фільтри. Кожна позиція в каталозі має фото і докладний опис, що допоможе вам зробити правильний вибір. Скляний посуд, представлений на віртуальній вітрині, виготовлений зі скла різної якості і представлений в різних обсягах. Тут ви можете знайти, наприклад, келихи для шампанського об'ємом 140 мл, 185 мл, 200 мл, 350 мл і так далі, і такий широкий асортимент здатний легко задовольнити смаки, запити і вподобання будь-якого покупця.

Постійні покупці можуть розраховувати на надання додаткових бонусів і знижок. Весь посуд, запропонований в компанії Форвард - це посуд, виготовлений відомими у всьому світі брендами, який відрізняє висока якість, оскільки компанія вибирала найкращих постачальників, а для більшості з представлених брендів вона є ексклюзивним представником. В асортименті споживачі також знайдуть посуд для кухні, банкетів і фуршетів, столові прилади, кондитерський і барний інвентар, посуд для викладки, що представлений в широкому ціновому діапазоні і для закладів різного формату.

Лента новостей
Вступай: