02.11.2021 13:04

Подарунок дружині на Новий рік: як здійснюються мрії

Подарунок дружині на Новий рік: як здійснюються мрії

А ви знали, що новорічна ніч — це мить, коли бажання збуваються? Це ідеальний час, щоб побути трішки чарівником в очах коханої жінки. Обрати той самий “магічний” подарунок дружині, щоб не розчарувати її — завдання не просте. Ми й наші поради тут для того, щоб допомогти вам справитися з нелегким завданням.

Як дізнатися, що потрібно коханій?

У чому відмінність статусів “дівчина” і “дружина”? Для першої треба вигадувати креативні презенти, шукаючи шлях до її серця. З другою простіше — з нею завжди можна домовитися, обговорити подарунки наперед й разом відправитися в “тур” по магазинах. Але одразу попереджаємо: варіант “дам — купи самостійно” не працює. Новий рік — сімейне свято, тому поводити себе слід зразково.

Якщо хочете дійсно зробити сюрприз, старайтеся спостерігати за жінкою певний час. Гарантуємо, чим ближче до свята, тим більше натяків ви отримаєте. Це й тематичні розмови, фрази типу “ой, у мене закінчився парфум” і багато іншого. Головне, зрозуміти ці натяки й не провалити завдання.

Нічого не закінчується й не чути голосних видихів? Вона точно чекає від вас сюрприз! Доведеться виходити з ситуації самостійно. Що обрати? Залежить від характеру, звичок, захоплень обраниці, стажу сімейного життя й бажання здійснити новорічну мрію.

Традиційні варіанти подарунків дружині

Існує певна група презентів, які актуальні 365 днів на рік. Залишається обрати те, чого милій ще не вистачає і вперед! Сюди належать такі варіанти:

  • Шкіряний гаманець (обов’язково з купюрою, щоб гроші водилися).
  • Парасолька, яка стильно поєднується з верхнім одягом і взуттям.
  • Маленька або не дуже сумочка (вона зайвою ніколи не буде).
  • Предмети для декорування будинку і затишку: картини, статуетки, м’якенька ковдра або пухнасті подушки.
  • Ювелірні прикраси із золота чи срібла.

Постарайтесь завчасно підготувати подарунок, щоб уникнути форс-мажорів та затримок. В іншому випадку новорічного дива не буде.

Оригінальні презенти коханій

Якщо ви втомилися від стандартних коробок зі святковим оформленням, можна піти іншим шляхом — даруйте враження. Їх неможливо загубити, розбити чи втратити. Пережиті емоції ще довго дарують приємні мурашки по тілу, коли згадуєш, як все відбувалось. Знайти цікаві варіанти можна на https://www.bodo.ua/novogodnie-podarki/

А ми вам зараз анонсуємо варіанти, які на нашу думку стануть ідеальним подарунком коханій дружині:

  • Масаж для двох при свічках. Чудовий варіант розслабитися між гостинами, насолодитися компанією один одного. Для тих, у кого сидяча робота — найкращий варіант.
  • Вечеря на даху багатоповерхівки. Свічки, фонова музика, панорамний вигляд на нічне місто — що може бути романтичніше? Додайте глінтвейн, смачні десерти чи піцу і ваш вечір вдався.
  • Прогулянка на повітряній кулі над зимовим містом — цікавий варіант зустріти сонце в морозний ранок. 
  • Майстер-клас з танців — можливість потрясти кісточками, відпочити головою і відпустити всі проблеми. Залишилося лише вгадати з напрямком (або запитайте жінку прямо).

Сподіваємось, ми були вам корисні. Бажаємо вам підібрати гідний подарунок коханій дружині й стати їй чарівником, який здійснить всі її бажання. Веселих вам свят!

Лента новостей
Вступай: