15.11.2018 22:45

Переваги розробки систем автоматизації бізнесу на 1

У кожній сфері бізнесу є свої особливості ведення управлінського обліку. Найчастіше стандартні версії програми 1С не можуть вирішити завдання конкретного спеціалізованого підприємства. У типових програмах 1С не передбачена можливість масштабувати бізнес, автоматизувати і оптимізувати окремі бізнес-процеси. В такому випадку 1С конфігурацію можна модифікувати, або написати нову.

Впровадження 1С на підприємстві та індивідуальна її розробка, дозволять використовувати усі функції автоматизованої система обліку, яка буде відповідати вимогам підприємства і враховувати всі особливості побудови бізнесу.


Переваги індивідуальної розробки 1С

Повна відповідність з поставленими завданнями, потребами або галузевими вимогами компанії.
Передпроектна підготовка до розробки дозволяє вивчити особливості бізнес-процесів компанії, виявити «вузькі» місця і основну масу недоліків в поточній системі обліку на початковому етапі проектування.
Швидкодію розробленої програми пов'язують з відсутністю перевантаження системи непотрібними надбудовами, оскільки конфігурація спочатку враховує всі необхідні функції.

Користувачам програми зручніше працювати з розширеними сервісними функціями. Інтерфейс в таких програмах простий і зрозумілий з мінімальною кількістю налаштувань.
Масштабованість і гнучкість системи, конфігурацію якої можна розширити за допомогою додавання модулів.

Індивідуальну розробку системи обліку на платформі 1С слід довіряти виключно 1С фахівцям консалтингових компаній. Знайти таких професіоналів ви можете в компанії «IT Consulting». Консалтингове агентство «IT Consulting» з досвідом реалізації проектів різної складності, займається розробкою 1С на платформі 1С: Підприємство і допоможе вам реалізувати різні можливості:

  • проаналізувати поточну систему обліку і виявити її помилки;
  • розробити універсальну програму, заточену під потреби компанії з урахуванням особливостей різних сфер бізнесу;
  • доопрацювати вже наявні розробки;
  • розробити зручний інтерфейс, друковані форми і звіти будь-якої складності;
  • модернізувати бухгалтерський облік;
  • підвищити безпеку системи, обмежити перегляд або редагування даних;
  • налаштувати програму і допомогти в навчанні співробітників.

Така автоматизована програма гарантовано виведе вашу компанію на новий рівень і дозволить отримати ефективну систему обліку та управління бізнес-процесами.

Лента новостей
Вступай: