Гоша Куценко зізнався, що самотній

Гоша Куценко зізнався, що самотній

Начебто і час був не пізній (півтори години до півночі), а Гоша Куценко вже оголосив в соцмережах, що відправляється спати і побажав спокійної ночі передплатникам свого блогу.

Однак не це зацікавило шанувальників актора, які уважно стежать за всім, що відбувається в житті їхнього улюбленця. Вся справа в тому, що Куценко залишив під фотографією сумного себе під ковдрою невеселе визнання: «Самотність, це саме воно! На добраніч … »

« Як так то? (((», « Я не можу повірити що ви самотній !!! “- пишуть Гоші одні шанувальники, тоді як інші не можуть повірити, що поряд з такою людиною, як Куценко, немає близької людини. А деякі міркують: «Якщо в Мережі – вже не самотність. Реалії 2016».

Гоша Куценко: «Самотність, це саме воно!»

Втім, швидше за все, актор мав на увазі, що самотність іноді буває корисною, особливо якщо дуже сильно втомився. А Куценко якраз незадовго до того, як побажати всім добраніч, закінчив роботу над озвучуванням чергової серії «Останнього мента». Нагадаємо, в цьому серіалі Гоша Куценко грає головну роль – героя- одинака, ковбоя і романтика, міліціонера, який опинився з 1995 в 21-му столітті.

Лента новостей
Вступай: