17.06.2018 19:19

Інформаційний портал Чернівців

Інформаційний портал Чернівців

Кожна область, кожне місто - це як маленька країна. Кожне з міст України вирізняється своїми традиціями, своїми краєвидами та новинами. Час газет відходить у минуле, і зараз ними користуються і довіряють люди літнього віку, які звикли так жити і сприймати інформацію зі сторінок газет. Але світ прогресує і зараз, відкривши сторінку в інтернеті, можна написати «новини чернівці буковина» і потрапити на сторінку інформаційного агентства «Полiтикан». Тут ви можете знайти найпопулярніші новини на даний момент, побачити цікаві статті та найсвіжіші події.

На офіційній сторінці «Політикану» ви побачите, що переважно там знаходяться політичні новини міста, України та світу. Журналісти та редактори даного сайту точно знають, що кожна людина хоче бути у світлі подій, тому головним завданням компанії є збір та поширення інформації серед мешканців Чернівців. Це свого роду така платформа, на якій може бути присутня думка будь-якого спектра, проте редакція даної компанії не може нести відповідальність за достовірність теми авторів, адже вона є лише носієм. Така платформа була створена відносно нещодавно, лише у цьому році, але вона досить прогресивна і починає користуватися попитом. На головній сторінці ви можете побачити найяскравіші новини стосовно України та світу.

Далі ви побачите ще 8 розділів на сайті, в яких можна побачити виключно новини міста Чернівці або виключно новини світу. Розділ «кримінал» висвітлює ганебні вчинки жителі Чернівців. У розділі Україна розглянуті питання, які стосуються кожного громадянина, розділ світ розкаже вам новини різних країн світу пов'язані з Україною, або не пов'язані з нею зовсім. Далі є цікавим розділ з ексклюзивними інтерв'ю, де ви можете побачити цікаві статті на абсолютно різні теми. В цьому розділі присутнє інтерв’ю з головою Чернівецької обласної федерації боксу та з патріархом Київським та всієї Русі Філаретом, такі новими багато кого цікавлять, як віруючих людей, так і прихильників боксу. Цікаво те що окремий розділ присвячений спорту, і стандартний розділ «блоги», де висвітлюється думка кожного в електронному вигляді. Ви зможете знайти всі найважливіші та найостанніші новини в одному місці, для вашого комфорту також представлені новини щодо погоди у місті Чернівці. Сподіваємось, що за деякий проміжок часу даний сайт набере обертів і буде користуватися попитом не тільки серед мешканці Чернівців, але й всієї України.

Лента новостей
Вступай: