12.03.2018 18:38

Стиль модерн в інтерєрі

Стиль модерн в інтерєрі

У всіх нас є ідеї про те, як повинні виглядати наші будинки, але нам часто не вистачає досвіду, щоб втілити в життя наші ідеї. Незалежно від того, ми тільки що переїхали, або хочемо внести деякі зміни після багатьох років перебування в одній квартирі, ремонт вимагає значних зусиль.

Перетворюючи свою квартиру у новому погляді, ми повинні подумати про те, як ми оформимо наш інтер'єр в стилі модерн. Навіть найпростіші зміни стають проблемою, більшою, ніж покупка аксесуарів. Для великих змін, таких як повне перефарбування і ремоделювання, це може бути складно.

Як відтворити стиль модерн в інтер’єрі ?

Відмінний спосіб - переглянути фото сучасних інтер'єрів на цьому сайті у стилі модерн. Наприклад, ви можете подивитися на деякі з наших цікавих фотографій на який роботи всесвітньо відомих дизайнерів інтер'єру і прийняти рішення.

Стиль модерн для вашого будинку чи квартири

Головне правило: немає правил, які ви не можете змінити

Дизайнери та декоратори всі сходяться на одному: правила існують тільки тому, що ми можемо їх змінити. Якщо ви відчуваєте, що дизайнерська практика буде тісно відображати, те хто ви і як ви живете, відпустіть її. Проте, постарайтеся збалансувати зовнішній вигляд і функціональність. Переконайтеся, що ваш інтер'єр не буде занадто переповненим або відволікаючим.

Простір не обов'язково є обмеженням. Насправді, є багато стилів дизайну інтер'єру для невеликих будинків, які можна брати за приклад. В тому числі на ті, що переконають вас у тому, що працювати з обмеженним простором простіше.

Не «приклеюйте» меблі до стіни. Кімнати, подібні цьому, будуть виглядати холодними і недружніми, тому додайте місця їх розміщення на кілька сантиметрів дальше, щоб створити більш теплу атмосферу.

Зробіть це особисто. Очевидно, що інтер'єр квартири в стилі модерн в кінцевому підсумку зведеться до вже використовуваних трюків і практик, але найголовніше, чи буде він схожий на сімейний, в який ви завжди захочете повернутися.

Використовуйте простір таким чином, щоб він нагадував те чим ви захоплені. Будь то туристичні пам'ятні речі, невеликий закритий сад, або зручна бібліотека. Холодна і серйозна атмосфера повинна бути лише за столом.

Стеля

Зверніть увагу на стелю (більшість людей до сих пір цього не роблять!). У випадку перефарбування або повного ремоделювання ми всі в першу чергу стурбовані стінами, підлогою і меблями. Ми рідко розуміємо, наскільки впливає на них красива стеля.

Стелі грають життєво важливу роль в тому, як приміщення буде відображатись. Вони відображають природне світло, і роблять кімнату набагато красивішою з вигляду.

Кольори

Тримайте кольори грайливими і привабливими. Більшість людей дотримуються класичних пастельних і нейтральних тонів для кімнат, що насправді є безризиковим рішенням.

Вони забувають, що кольори також можуть бути реалізовані з використанням аксесуарів, зокрема картин, килимів, подушок і ваз. Маленькі твори мистецтва збільшать енергійністю атмосферу вашої кімнати, особливо якщо вона велика і помірно мебльована.

Чим оптимальніше ви підберете кольори, тим щасливіше ви будете почувати себе у квартирі.

Лента новостей
Вступай: