06.10.2017 17:15

Реаліті-шоу «ОБИРАЄМО ПРЕЗИДЕНТА»

Реаліті-шоу «ОБИРАЄМО ПРЕЗИДЕНТА»

Можливість. Як складно, нишпорячи по власному життю шукати можливість. Можливість отримати щось вартісне, гідне. Іноді ми так захоплені своїм коритом, що не помічаємо діамантів, які розсипані поруч.

Ось вона – можливість для майбутнього, для молоді. Телеканал «RTI» запускає реаліті-шоу «ОБИРАЄМО ПРЕЗИДЕНТА». Це шанс для кожного громадянина України, хто досяг 21 року і має не більше 34 років, спробувати себе в ролі президента: очільника молодіжного руху, професійної спілки або навіть першої особи держави.

Що для цього потрібно? В першу чергу – нові ідеї для розвитку країни.

Але не абстрактні меседжі: «Треба побороти корупцію!», «Потрібно зробити дороги!», «Треба підняти добробут народу!», «Побудувати громадянське суспільство». Потрібно, звичайно, але як саме? Обвішати всю країну біг-бордами, провести сотні проплачених мітингів та конференцій і поселитися в телеекрані? І що – після цього люди заживуть як в раю?

Всі хочуть побачити світло в кінці тунелю. Щасливе майбутнє після буденного мороку. А чи можливе світло тут, в тунелі? Щоб не шпортатись, не падати, не лаятися, навпомацки вступаючи в чергові зради.

До речі, рубильник є. Але хто наважиться його увімкнути? Де та команда однодумців, де ті професіонали своєї справи? Справи лідерства і відповідальності за прийняття рішень. Ті, кому можна сміливо довірити своє майбутнє і хоча б на п’ять років спокійно зайнятися своєю сім’єю, бізнесом чи хобі.

Якщо ви є, лідери, то що конкретно ви пропонуєте? Яка ваша програма дій?

«Моя програма передбачає збільшення числа цвіркунів на квадратний кілометр держави, це дозволить заглушити шум в головах людей від нав’язливої думки, що всього мало». А чому б не проголосувати за таку програму?

«Моя програма пропонує спочатку бетонувати дорогу, а потім класти асфальт. Це збільшить термін експлуатації на 10 років! Плюс найняти виключно німецькі дорожні компанії, » – а чому б і ні? Це – конкретно.

А може хтось прагне збудувати Кремнієву долину від Сяну до Дону, замість фермерів поставити дронів, а всіх селян відправити на Місяць піднімати цілину. І має конкретний план, як це зробити. Фантастично і нереально? На Стіва Джобса теж спочатку дивитися як на дивака-мрійника.

«Не критикуй, пропонуй і роби» – гасло реаліті-шоу «ОБИРАЄМО ПРЕЗИДЕНТА». Саме тому на глядачів та учасників чекає безкомпромісна боротьба ідей, стратегій та технологій.

Оцінити кандидатів можна буде під час прямих ефірів, батлів команд, дебатів, агітації, прес-конференцій. А для перепочинку між гарячими раундами передбачено розважальні та благодійні заходи за участю кращих українських виконавців.

Після першого етапу, який пройде 29 жовтня, 6 команд, обраних глядачами телеканалу та Інтернет користувачами шляхом голосування, будуть змагатися у другому турі. Фінальні вибори – 28 жовтня 2018 року. Переможець реаліті-шоу отримає головне: досвід і стартовий майданчик для майбутньої кар’єри. Можливо – і кар’єри президента держави.

Та хто б не переміг, участь у проекті дозволить кожному прожити й збагнути правило: «президент не питає, що інші можуть зробити для нього, а запитує, що він може зробити для інших».

Більш детальна інформація про проект на сайті obyraemoprezydenta.com.

Источник

Лента новостей
Вступай: