05.10.2017 19:16

Новобудови у Львові: стабільний попит!

Новобудови у Львові: стабільний попит!

Сьогодні нікого не дивує той факт, що квартири в новобудовах Львова користуються підвищеним попитом наших співвітчизників. Споживач завжди дає найвірніший орієнтир. Якщо та чи інша нерухомість демонструє стабільні продажі, значить вона цікава громадянам. Сучасні новобудови від забудовника у Львові повністю відповідають цьому. Примітно, що останнім часом саме цей варіант зумів потіснити традиційно популярне житло з вторинного ринку. При цьому бажання купити квартиру в новобудові у Львові може виникнути у по-різному налаштованих користувачів. Йдеться про те, що цей варіант може розглядатися не тільки як безпосереднє придбання нерухомості для житла, але і в якості грамотного інвестиційного інструменту. Як показує практика, це досить актуально сьогодні. Адже депозитна система вітчизняних банків не надійна. Громадяни використовують більш стабільні варіанти інвестування коштів.

Необхідно відзначити, що квартири від забудовника у Львові тут http://dim24.com.ua/uk/lvovuk/ на спецілізованому порталі завжди можуть купуватися на різних фазах здійснюваних загальнобудівельних робіт. Як ви вважаєте: якщо нова квартира в Україні купується ще на фазі самого початку робіт, то вона буде ідентична за ціною вже готовому повністю до експлуатації житлу? Звичайно, ні. Саме тому багато хто сьогодні готові купити квартиру від забудовника ще на фазі закладання фундаменту. Чому б і ні, якщо є можливість і квартира купується, наприклад, для дітей? В даному випадку, економія може скласти ½ вартості житла. Це значимий аргумент на користь такого грамотного ходу. Якщо ж було прийнято рішення купити новобудову у Львові, але повністю готову до експлуатації, то цінова перевага не так очевидно. Однак є інші важливі нюанси.

Скільки всього вже сказано і написано про стан українського житлового комплексу. Змінюються влади, але ситуація тільки погіршується. Економічна нестабільність не дозволяє комплексно привести в порядок житловий фонд. Хіба це не привід купити квартиру в новобудові у Львові і надовго забути про всі проблеми з комунікаціями і таке інше. Це, дійсно саме так. Відповідно, можна записати ще один «жирний плюсик» на користь нового житла. Разом з цим, квартира в новобудовіу Львові завжди зведена з найбільш сучасних матеріалів. Інновації в їх структурі і технології дають результат. «На виході» користувачі мають якісне і високо комфортне житло, яке повністю адекватно своїй ціні.

Лента новостей
Вступай: