01.06.2017 11:27

Допомогти учням і батькам при вивченні алгебри у 8 класі реально

Допомогти учням і батькам при вивченні алгебри у 8 класі реально

Нічого не стоїть на місці, все йде і змінюється, міняються часи і світ стає іншим. Наші діти сьогодні не такі, якими були ми в дитинстві, вони по-іншому сприймають навколишнє, по-іншому думають і по-іншому навчаються. І вчителі в школі теж навчають їх за допомогою інших методів, використовуючи для наглядності не паперові таблиці, як було це в нашому дитинстві, а сучасні засоби: комп’ютери, телевізори, аудіоапаратуру і, навіть навчанням онлайн сьогодні нікого не здивуєш. І, мабуть, навчаються наші діти за другим програмами тому що з кожним роком батькам все складніше і складніше допомогти своїй дитині в навчанні.

Тому донедавна батьки учнів, що навчаються в старших класах, змушені були купувати ГДЗ (готові домашні завдання), щоб мати змогу перевіряти правильність виконання того чи іншого завдання, зазвичай це стосувалось частіше всього таких предметів, як алгебра, геометрія, фізика та хімія. Наразі потреба купувати ГДЗ відпала, тому що зараз, наприклад, відповіді для 8 класу з алгебри Істер, легко можна знайти в інтернеті звичайно, це стосується тих дітей і батьків, у котрих дома комп’ютер і інтернет). Тому батькам, які не байдужі, які цікавляться досягненнями і успіхами свого школяра, стане набагато легше контролювати процес навчання і перевіряти,як засвоїла той чи інший урок або матеріал їхня дитина.

В данному онлайн-підручнику ви не тільки зможете перевірити правильність виконання тієї чи іншої задачі, вправи, рівняння, тощо, але і зможете зрозуміти засвоїла ваша дитина пройдений матеріал чи ні за допомогою завдань, які подані для перевірки знань по параграфам. Матеріал, викладений в підручнику зрозумілий і легкодоступний. До кожного прикладу чи задачі дається не просто відповідь, а детальне і зрозуміле пояснення, що і звідки береться і куди зникає. І якщо ваша дитина насправді має бажання вчитися і щось знати, то цей підручник стане їй в нагоді, а також допоможе батькам економити свій час і нервову систему на приготування домашніх завдань. Користуватися таким підручником легко і доступно кожному. Ви просто натискаєте номер потрібної вправи чи сторінки, збільшуєте розмір тексту і починаєте перевіряти правильність виконаного завдання. Якщо всі відповіді збіглися –вітаєте себе, розумника, і радієте. Для того, щоб перевірити якість засвоєння матеріалу за весь рік в книзі присутні завдання для перевірки знань за весь курс. Якщо ви сумлінно навчалися протягом року, то все ви здолаєте. Бажаємо терпіння батькам і успіхів і наснаги учням.

Лента новостей
Вступай: