З’явилося відео стрілянини на Драгобраті (Відео)

З’явилося відео стрілянини на Драгобраті (Відео)

Національна поліція України опублікувала відеозапис з камер спостереження, на яких зафіксовані конфлікти за участю бійців «Правого сектора» на курорті «Драгобрат» та на АЗС у Львівській області.

Відповідне повідомлення з’явилося на офіційному сайті Нацполіції у вівторок, 19 січня. У поліції стверджують, що 28 грудня 2015 року в приміщенні однієї з АЗС у Пустомитівському районі Львівської області стався інцидент за участю одного з учасників бійки на Драгобраті. Один з відвідувачів затіяв сварку з іншим відвідувачем і персоналом АЗС і здійснив кілька пострілів у повітря з пістолета.

10 січня ця ж людина разом з чотирма іншими бійцями ДУК взяла участь у груповій бійці з персоналом туристичної бази «Хата магната» на Драгобраті в Закарпатській області. Під час конфлікту громадяни погрожували вогнепальною зброєю, а також використовували підручні предмети, повідомляє прес-служба НПУ.

Згідно з офіційною версією, 10 січня п’ятеро п’яних людей у камуфляжі увірвалися на турбазу «Хата магната» на курорті «Драгобрат» і влаштували бійку із застосуванням зброї. Пізніше керівництво ДУК «Правий сектор» підтвердило, що затримані — їх бійці. Конфлікт, за заявою «ПС», міг статися на побутовому грунті.

Лента новостей
Вступай: