30.04.2016 18:28

Екскурсія Львовом: приємне з корисним

Екскурсія Львовом: приємне з корисним

Побувати в Україні і не відвідати казкове місто Львів — це велика помилка. Насправді красиве, незвичайне, самобутнє місто, з особливою культурою і проникливим романтизмом.

Тут просто незліченна кількість ресторанчиків, дуже колоритних, кафе, пекарень та подібних закладів. Тут є чудові музеї, в особливості: музеї шоколаду, музей пива, музей кави і ще безліч інших.

З проживанням тут проблем точно не виникне, можна заплатити зовсім небагато, від п'ятнадцяти доларів за ліжко в будь-якому міні готелі або хостелі, а в готелі з кількома зірками за двомісний номер близько сорока доларів за добу. За ці гроші вам запропонують всі зручності: сучасні меблі, телефонія, інтернет та ін

Потрапити у Львів можна за допомогою авіаліній, поїздом, дивлячись звідки добиратися.

Самостійну екскурсію Львовом краще починати з навігатором, інакше можна втратити багато непримітних на перший погляд цікавих місць.

Обов'язково потрібно відвідати надзвичайно красивий оперний театр. Квитки в театр можна придбати від шести до п'яти десяти доларів. Тут можна купити квитки на останні ряди, заощадивши, а після дзвінка пересісти ближче до сцени.

Повечеряти удвох можна не так вже й дорого, заплативши всього близько двадцяти доларів. Варто відвідати ресторан «Криївка», популярний у Львові своєю особливістю. Тут на вході стоїть автоматник, який зустрічає вас словами «Слава Україні», відвідувачі, щоб увійти в ресторан, повинні дати відповідь «Героям слава». Офіціанти дуже привітні та чуйні.

Тут дуже багато туристів з Польщі, Росії, багато англомовних гостей. Можна гуляти по місту самостійно, або ж замовити екскурсовода на сайті фірми.

На кожному кроці можна побачити різноманітні сувенірні крамнички, де можна придбати гарні сувеніри на пам'ять про чудове українське місто. Варто побувати на оглядовому майданчику Високого Замку. З нього відкриваються розкішні краєвиди міста Лева.

На честь винахідника Гасової лампи тут стоїть пам'ятник, а поруч з ним відомий ресторан «Гасова лямпа», де можна подивитися всі винаходи творця.

Увечері Львів по-особливому чарівний. Запалюються мільйони вогників, вулички оживають, лунають мелодії саксофона, душа співає разом з ожилим містом. Знамениті львівські кав’ярні наповнюються людьми, які прийшли відпочити та поспілкуватися.

Після відвідин Львова, залишаться незабутні враження про місто. Не закохатися в місто просто неможливо.

Лента новостей
Вступай: