Наталя Могилевська для групи REAL O провела майстер-клас з йоги

Наталя Могилевська для групи REAL O провела майстер-клас з йоги

Щорічно Наталя Могилевська влаштовує своїм підопічним, так звану, закриту "Фабрику зірок". Солісток групи REAL O поселяють в заміський будинок, де вони, під чітким керівництвом свого продюсера, проходять експрес курс зі здорового харчування, вокалу, йоги, хореографії, акторської майстерності і т.д. З дівчатами з ранку до вечора займаються кращі викладачі та практики України.

Нещодавно схудла, завдяки йозі, на 15 кг Наталія Могилевська, особисто проводить ранкові пробіжки, майстер-клас з йоги, правильного харчування та власним прикладом доводить, що неможливе-можливо.

"Зазвичай я дівчатам передавала професійні навички, а також знання про здоровий спосіб життя, йогу. А в цей раз я вирішила глибоко і серйозно з ними поговорити про душевне здоров'я, благополуччя і стан радості. Основне, що я хочу, щоб вони зрозуміли: що думати потрібно солодко, говорити солодко, вчиняти добре, створювати друзів, а не ворогів. І таким чином зберігати свою душевну рівновагу і радість у серці"- говорить Наталя Могилевська.

На своїй сторінці в соц.мережі Анастасія Рубцова подякувала своєму наставнику і продюсеру - Наталі Могилевській: "Сьогодні мій ранок почався в 7 ранку. З сонця. Повітря. Чистоти. Подяки. Молитви. Глибини. Почуття. Правильних слів і думок. З йоги. З одухотворення. Це був дуже особливий і прекрасний ранок. Такі запам'ятовуються на все життя. Очищення. У голові порядок. На губах легка усмішка. А в очах искринки сліз від того, що так сильно і добре. Це одкровення. Спасибі, моя дорога @ nataliya_mogilevskaya, за те, що Ви не втомлюєтеся надихати, надихатися, вчити, наставляти, дивувати і робити мене щасливою".

Лента новостей
Вступай: