Бізнесмени зустрінуться з кандидатами в новий Кабмін

Бізнесмени зустрінуться з кандидатами в новий Кабмін

Як розширити діалог між бізнесом, суспільством і владою. Ці питання під час сьогоднішнього зустрічі обговорили співорганізатори Українського форуму бізнесу - впливових бізнес-об'єднань та громадського сектора.

Наступного тижня очікується новий раунд підписання Меморандуму про співпрацю та взаєморозуміння між бізнесом, громадянським сектором і парламентом.

Перший етап відбувся на початку квітня. Під Меморандумом свої підписи поставили керівники і представники понад 15 найбільших національних і галузевих об'єднань бізнесу. Від політикуму - фракції "Батьківщини" і "Самопомочі".

Мета Меморандуму - спільна розробка плану дій з подолання економічної кризи в Україні, формування професійного уряду, який прислухається до думки бізнесу, і законодавча підтримка парламентом невідкладних економічних реформ.

Співорганізатори УФБ вирішили зустрітися з потенційними кандидатами на посади в новому уряді, а також підтримати проведення 26 квітня в Вінниці регіонального бізнес-форуму.

Нагадаємо, організаторами Українського форуму бізнесу є Український союз промисловців і підприємців, Торгово-промислова палата України, Федерація роботодавців України, Рада підприємців при Кабінеті міністрів, Українська бізнес-ініціатива, громадянська платформа "Нова країна", громадське об'єднання "Україна - це я".

Лента новостей
Вступай: