На Сумщині на гарячому затримали підполковника-корупціонера

На Сумщині на гарячому затримали підполковника-корупціонера

Прокуратурою Сумської області спільно зі співробітниками СБУ та територіального відділу внутрішньої безпеки та протидії корупції управління ДПтС України викрито протиправну діяльність в.о. заступника начальника Роменської виправної колонії № 56, який організував канал систематичного переміщення до виправної установи заборонених предметів, передає прес-служба прокуратури області.

Вказаного підполковника внутрішньої служби затримано 6 квітня 2016 року при спробі перенести на територію Роменської виправної колонії № 56 заборонені предмети в значній кількості.

Під час особистого огляду в затриманого виявлено та вилучено два шприці з рідиною коричневого кольору та декілька щільно запакованих згортків з невідомою речовиною. Вилучені предмети направлені на експертизу.

На даний час вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Лента новостей
Вступай: