Біля банкоматів "Хрещатика" черги, люди в паніці знімають гроші

Біля банкоматів

Біля відділень банку виникли черги. Зняти з банківської картки можна не більше 2,5 тис. грн. Такі обмеження встановили у банку "Хрещатик" на видачу готівки.

Обмеження встановили для того, щоб зняти гроші могли якомога більше відвідувачів фінансової установи. Паніка виникла через працівників комунальних підприємств. Так пояснили встановлення обмежень на готівку в банку.

"В банкоматах існують ліміти, які визначаються безпекою. У нас це був еквівалент 200 доларів. Після того, як комунальні підприємства почали піднімати паніку, їх люди побігли забирати все з банкоматів. Банкомати в суботу та неділю інкасувались у подвоєному режимі. Тож було прийнято рішення встановити ліміт, щоб всім вистачило, не тільки тому, хто прийшов та зняв десять тисяч", — пояснила працівниця банку.

У "Хрещатику" кажуть, що в самому банку зняти гроші можна в будь-якому обсязі. За словами співробітників банку, комунальні підприємства закрили свої рахунки в цій фінустанові. Банкіри кажуть, що банкомати завантажать грошима в другій половині дня.

Раніше повідомлялося, що біля столичного відділення банку, що на вулиці Хрещатик, 6, зібралася черга із півсотні осіб. Вони вимагали відновити видачу грошей з рахунків.

Лента новостей
Вступай: