PrivateFX від Concorde Capital

PrivateFX від Concorde Capital

1. Заходи по першому аудиту від "великої четвірки" заплановані і будуть проводитися в PrivateFX орієнтовно з 1 травня (але не пізніше 15 травня). Що буде аудитуватись - поки це службова інформація і до результатів розкриватися не буде. Але в перелік обов'язково входить торгівля керуючих ПАММ-рахунками, які входять в індекси ПАММ-рахунків на момент проведення аудиту. Перехід по 1+1 буде закритий на період аудиту. Всі клієнти, які вже зробили перший внесок по 1+1, зможуть підкріплювати кошти без обмежень і під час аудиту. Це стосується і тих, хто протягом квітня зробить перший внесок по частковому 1+1. Що стосується видалення неактивованих заявок - ніяких втрат для клієнта це не несе, ці суми повернуться на ЕБС в ФТ. Переходи по 1+1 будуть здійснюватися певними етапами, і можливість подачі заявки на перехід по 1+1 відключалися і раніше. У зазначений період (1-15 травня) всі заявки по 1+1, які подані, але не активовані, будуть скасовані. Про це будуть оголошення і попередження в особистому кабінеті поданих заявок. Включення можливості переходу по 1+1 буде здійснено після завершення процедури аудиту. Про всі ці зміни буде оголошено.

2. За поданням Наглядової ради з 1 квітня вводиться можливість часткового 1+1 для всіх бажаючих. Під частковим 1+1 мається на увазі обов'язковий перший внесок в 30% від суми переведення. Всі ті, хто візьме участь в переході за цією програмою, зможе активувати свої кошти по 1+1 без обмежень, в тому числі і в період проходження аудиту. Після внесення першого внеску подальших обмежень немає, до 1 січня 2017 року можна активувати будь-які суми в зручні для клієнта терміни. Що буде після 1 січня 2017 - оголосять в грудні. Можливі варіанти - закриття програми 1 + 1, або її продовження. Чи буде частковий 1+1 після завершення аудиту, - рішення тут за акціонерами (Concorde Capital). Точно відомо, що в квітні ця можливість буде, і для всіх, хто в квітні почне перехід, вона буде до кінця 2016 року збережена. Засоби, за якими протягом квітня буде внесений перший внесок (70% по повному 1+1, 30% по частковому 1+1), можуть активуватися до кінця року в будь-якому порядку.

3. Кошти з ФТ можна перевести тільки в повному обсязі, це викликано і юридичними особливостями схеми, і технічною її реалізацією. Її зміна потребує і узгодження юристів, і технічних змін. Тому компанія може запропонувати тільки ту схему, яку може узгодити і реалізувати своїми силами - з ФТ все переводиться повністю, переводиться в тому обсязі, в якому вважає за потрібне клієнт, сума до переведення береться на підставі того, що переведено в квітні в якості 30% , решта відправляють на баланс ФТ. При цьому схема повного 1+1 також працює.

4. Ще один спосіб поповнення особових рахунків "банківські перекази" для клієнтів, керівництво компанії PrivateFX передбачає встигнути підключити вже в квітні.

5. Офіс у компанії є, і не один. Доступний для відвідування клієнтів офіс буде оголошений після завершення юридичних процедур. Спочатку це буде офіс в Швейцарії, потім регіональні офіси.

Телефон підтримки доступний до використання і на нього щодня надходить кілька десятків, а останнім часом, у зв'язку з акцією, що проводиться і збільшенням кількості нових клієнтів - кілька сотень дзвінків.

6. За підсумками березня список рекомендованих ПАММ-рахунків для інвестування клієнтами, які перейшли в компанію PrivateFX за бонусною програмою 1+1 буде оновлено.

*Нагадуємо, що прямо зараз проводиться акція, згідно якої КОЖЕН, хто зареєструється на сайті PrivateFX.Com гарантовано отримає 100 доларів на свій рахунок для інвестицій в ПАММ-рахунки. Прибуток можна виводити. Умови акції – див. у вказаному гіперпосиланні.

Лента новостей
Вступай: