Активоване вугілля, желатин і - мінус 10 років

Активоване вугілля, желатин і - мінус 10 років

Наталія Старовойтова робить маски для обличчя із простого желатину. Каже, що вони замінюють їй салонні процедури. Завдяки желатину вона виглядає набагато молодшою.

"По суті це колаген, а це супер складова для підтримання еластичності шкіри. Желатин дозволяє позбавитися від мімічних зморшок і чорних цяток", - розповідає жінка.

Вона поділилася своїми улюбленими рецептами.

"Ось найпростіша желатинова маска для обличчя з молоком. Вона позбавляє обличчя від чорних цяток, очищає і підтягує шкіру. Інгредієнти: желатин - 2 чайні ложки, молоко будь-якої жирності - 3 чайні ложки. Розчиніть желатин в молоці в невеликій мисці. Ретельно перемішайте. Підігрійте миску з сумішшю в мікрохвильовці протягом 10 - 15 секунд. Дістаньте і починайте відразу ж наносити щільним шаром за допомогою ватного диска або спонжа. Залишити на 20 хвилин. Після знімати як плівкову маску", - говорить вона.

"Є ще одна чудова маска від чорних цяток із желатином і активованим вугіллям. Змішайте 1 чайну ложку желатинового порошку з подрібненою в порошок таблеткою активованого вугілля, налийте 2 чайні ложки холодного молока і все ретельно перемішайте. Розігрійте суміш в мікрохвильовій печі протягом 15 секунд, вистудіть до кімнатної температури. Нанесіть маску і чекайте її повного висихання".

Наталя підкреслює, що наносити маску-плівку слід на очищену і розпарену шкіру. Раз на тиждень буде достатньо.

"Непоганий варіант освіжити землянистий колір жирної шкіри обличчя і позбутися від зморшок – желатинова маска з огірковим соком. Один не очищений овоч тремо на тертці або просто опускаємо в соковижималку. Для 1 чайної ложки желатину знадобиться дві ложки соку, перемішуємо, залишаємо на 5-10 хвилин для набухання, після чого наносимо на шкіру. Особливу увагу приділяйте носогубному трикутнику і лобовій центральній зоні. Змивати через 15 хвилин", - каже вона.

Якщо потрібно отримати відбілюючий ефект, в маску необхідно додати сік ківі, лайма, лимона.

Жінка розповідає, що можна наносити маску як на обличчя, так і на шию, і область декольте (в ті місця, де шкіра найбільше схильна до вікових змін).

"Однак на зону навколо очей засіб наносити не можна - тут шкіра дуже ніжна".

Після нанесення маски посміхатися і розмовляти не рекомендується. Завдяки желатину відбувається підтягуючий ефект, тому в цей час обличчя треба розслабити. Інакше бажаного ефекту від застосування маски не буде.

"Маску з желатину необхідно змивати спочатку теплою, потім прохолодною водою. Таке контрастне вмивання дуже корисне для шкіри", - наголосила Наталія.

Лента новостей
Вступай: