Дженніфер Лоуренс зустрічається з відомим режисером - ЗМІ

Дженніфер Лоуренс зустрічається з відомим режисером - ЗМІ

Нещодавно Дженніфер Лоуренс була затверджена на роль в новому фільмі Даррена Аронофскі, у якого досі немає робочої назви. Так званий Untitled Darren Aronofsky Project (2017) поки відомий як "фільм про пару, чиї відносини піддаються серйозному випробуванню, коли в їхній будинок прибувають непрохані гості, які порушують звичний порядок їх життя".

Інсайдери повідомляють, що вже на етапі обговорення сценарію між 25-річною Дженніфер Лоуренс і 47-річним Дарреном Аронофскі почався флірт:

"Вони почали фліртувати, і незабаром флірт вже переріс у щось більше. Тепер їхні стосунки цілком серйозні. Всі на знімальному майданчику тільки і пліткують, що про них. Дженніфер і Даррен думають, що і вдалося обвести всіх навколо пальця, але не тут-то було!", - каже інсайдер.

Нагадаємо, про розлучення Даррена з Рейчел Уейц стало відомо ще в 2010-му році, після чого почався його роман з Бренді-Енн Мільбрадт з Канади, з якою стосунки вже теж не тривають. І Дженніфер Лоуренс зараз одна після розриву з Крісом Мартіном.

Лента новостей
Вступай: