Дайджест новин PrivateFX 29.02.2016 - 06.03.2016

Дайджест новин PrivateFX 29.02.2016 - 06.03.2016

1. Зараз йдуть певні доробки по юридичній частині - зміна складу акціонерів, перейменування компаній, об'єднання їх в холдинг. Займаються цим структури акціонерів групи компаній PrivateFX. В даний час процес успішно наближається до завершення. Тривалість його обумовлена складністю процедури, безліччю документів, які необхідно завіряти і надавати регуляторам і реєстраторам і великою кількістю людей, які залучені в процес.

2. Процес по підключенню банківських карт і банківських переказів (в юридичній частині) буде завершено після закінчення дій, описаних в п.1, що логічно.
За нашою інформацією, в березні ці процеси будуть успішно завершені.

3. У квітні буде опублікований список постачальників ліквідності на офіційному сайті PrivateFX.Com. Тоді ж - адреса офісу.

4. Після завершення випробувального терміну виконуючих обов'язки керівників відділів, (травень-червень) опублікуємо і список керівників відділів компанії. Якщо щось зміниться, про це буде оголошено.

5. Протягом року будуть опубліковані результати першого аудиту нової брокерської компанії PrivateFX від Concorde Capital.

6. Надання доступу до рахунків, згідно з новими вимогами регламенту, почнеться на наступному тижні. Тоді ж буде включена і функція обмеження збитків в оферті і блокування рахунку при їх досягненні.

7. Наглядова рада вийшла до PrivateFX з ініціативою формування динамічного індексу з ПАММ-рахунків, які будуть вибиратися шляхом прямого голосування клієнтів компанії. Компанія зацікавилася пропозицією і схвалила формування індексу Popular.

Основна відмінність динамічного ПАММ-Індексу - при зміні назв ПАММ-рахунків, операції відкриті з даного Індексу не закриватимуться.

Проголосувати за оновлення складу індексу Popular можна на офіційному форумі компанії PrivateFX.

8. За підсумками другого етапу конкурсу трейдерів PrivateFX була визначена трійка абсолютних переможців, які показали найкращі результати в конкурсі:

1-е місце: PARAMON - 5000 USD

2-е місце: plotnichiy - 3000 USD

3-е місце: ipashutapkom - 2000 USD

Вітаємо переможців "Конкурсу трейдерів". Протягом поточного тижня кошти будуть зараховані на "Особові рахунки" призерів. Компанія PrivateFX бажає всім вдалої торгівлі і прибуткових інвестицій.

9. У клієнтів компанії з'явилася можливість здійснювати торгівлю в Особистому Кабінеті, без використання MetaTrader. Скористатися Web-терміналом ви можете, вибравши в Особистому Кабінеті меню "Трейдеру" - "Веб-термінал".

10. Трейдер plotnichiy, що зайняв місце №2 в трійці абсолютних переможців конкурсу трейдерів PrivateFX за підсумками другого етапу конкурсу, що показали кращі результати в конкурсі, цього тижня відкрив для інвестування свій новий ПАММ-счет 2964 plotnichiy з оновленою офертою.

Лента новостей
Вступай: