Топ-5 незвичайних подарунків на 8 Березня

Топ-5 незвичайних подарунків на 8 Березня

Ті, хто мають підробітки на власному хобі, особливі шанси на заробіток мають під свята. Серед найбільш незвичайних варіантів подарунків, які напередодні 8 Березня пропонують українці, портрети, намальовані кавою та ляльки-монстри. Отже, топ-5 незвичних подарунків дівчатам до весняного свята.

1. Кавові портрети.

Жіночі портрети малюють у різних містах України й за різні гроші. Ціна залежить від складності малюнка.

"Це романтичний подарунок. Його замовляють як дарунок на весілля або на чергову річницю одруження. Особливо часто такі подарунки роблять чоловіки своїм дружинам на дні народження. Уже є замовлення і до 8 Березня", – говорить художниця з міста Суми Дарина Ланова.

2. Метелики-краватки

Останнім часом в моду входить різностильові метелики-краватки. У столичних магазинах такі коштують 180-300 грн. В інтернеті такий можна замовити від 60 грн.

"На початок весни актуальні більш яскраві метелики. Хоча початково це чоловічий аксесуар, нині його навчилися стильно обігрувати і дівчата. Найчастіше замовлення роблять на Новий рік і 8 Березня. Новорічними подарунками дівчата хочуть здивувати хлопців, а весняної пори "дівочі" метелики найчастіше замовляють чоловіки", – розповідає студентка Юля з Хмельницького.

Її метелики коштують від 60 до 120 грн.

3. Незвичайні годинники

Зробити незвичайний настінний годинник можна і власноруч, а придбати таку річ ручної роботи можна від сотні до 400 грн. Дизайн виробляють оригінальний, а от довговічність майстри не завжди гарантують. Зазвичай для хендмейд-годинників беруть старі механізми. Дерев'яний годинник ручної роботи продають за 370 грн.

4. Ляльки ручної роботи

Пропозиціями інтер'єрних ляльок у стилі хендмейд завалені різні сайти. Вони вирізняються стилем, якістю роботи та ціною.

"Я давно вже почала шити ляльки. Минулого року показала роботи на одній зі столичних виставок. З тих пір розпродала всі ляльки. Цей рік у мене був дуже успішним", – говорить Ілона Слуговіна з Києва. П'ятиразова чемпіонка з танців на візках підробляє своїм хобі.

5. Ляльки-монстри

Здивувати дівчат та жінок на жіноче свято майстри хендмейду пропонують зовсім немилими ляльками. Такий специфічний подарунок, можливо, припаде до душі не кожній дівчині, зате в оригінальності йому не відмовиш. Коштують такі ляльки від 70 до 350 грн.

Лента новостей
Вступай: