Тоня Матвієнко розповіла, як їй допомагає доглядати за дитиною Арсен Мірзоян

Тоня Матвієнко розповіла, як їй допомагає доглядати за дитиною Арсен Мірзоян

Співачка Тоня Матвієнко, яка нещодвно народила доньку співаку Арсену Мірзояну розповіла у передачі "Світське життя", як їй допомагає коханий у догляді за дитиною.

"Він багато робить, ми купаємо, воду гріє, наливає, бо все рівно поки воду кип'ячу, не наливаю сиру воду, візочок виносить на вулицю, навіть в магазин, коли його не має нікому сходити, він дуже допомагає", - говорить Тоня Матвієнко.

"Ми разом робимо те, що можемо разом, все інше, що Тоня робить сама чисто фізіологічно, можу налагодити молоковідсмоктувач", - жартує Арсен Мірзоян.

"Дуже важкий, чесно кажу, ніби і мама допомагає, щоб я поспала, але я змучена,тому що постіно у якомусь стресі, що щось не так роблю, але це можуть зрозуміти лише мами", - говорить співачка.

Нагадаємо, співачка Ніна Матвієнко розповіла, як відреагувала на те, що онучку назвали на честь неї і залишили прізвище Матвієнко.

"Я була шокована, не була готова до таких речей і довго думала, що вони жартують, - говорить співачка, - Тоня чинила опір: "як це так, ти тато, а дитини мамине прізвище?". "Я сказав, і все. Дівка вийде заміж, тож буде міняти прізвище. А так буде Матвієнко".

Співачка зазначає, що її онучка демонструє всі діапазони. Ніна Матвієнко живе разом в одній квартирі с донькою Тонею та зятем Арсеном Мірзояном. З зятем, за словами, Ніни Матвієнко, у неї чудові стосунки і вони не мають непорозумінь.

Лента новостей
Вступай: