На Одещині загинули троє пасажирів міжнародного автобуса

На Одещині загинули троє пасажирів міжнародного автобуса

В ніч на 21 лютого у Ширяєвському районі Одеської області в ДТП за участю шести автомобілів загинули троє пасажирів міжнародного автобуса.

Про це повідомили у прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області.

О 2.58 в службу порятунку "101" надійшло повідомлення від чергового поліції про те, що на 375 км траси Київ - Одеса між населеними пунктами Жовтень і Старі Маяки сталося ДТП з участю шести транспортних засобів.

Встановлено, що водій рейсового автобуса "Москва - Кагул" марки Setra Республіки Молдова не впорався з керуванням і допустив зіткнення з двома вантажними автомобілями "ДАФ ХФ" і "МАН". У результаті перекидання автобуса з ним зіткнувся ще й вантажний автомобіль "Сканія", який розвернуло поперек дороги, в який в'їхав легковий автомобіль "Шевролет Шанс Віда" і приватний мікроавтобус "Мерседес Віто". Обставини події уточнюються.

Після прибуття на місце виклику о 3.35 рятувальники за допомогою спеціального інструменту зрізали бічні дверцята, дістали постраждалого водія з пошкодженого автобуса і передали його працівникам швидкої медичної допомоги. В автобусі перебували 37 осіб, з яких два водії. В результаті ДТП загинули три особи (пасажири автобуса). До Ширяївської районної лікарні госпіталізовано шістьох постраждалих. З них 1 людина після надання медичної допомоги залишила лікарню. Проведено огляд інших учасників ДТП, виявлено осіб з незначними травмами, які від госпіталізації відмовилися.

У ліквідації наслідків аварії задіяно пожежно-рятувальний підрозділ 38-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Працівниками поліції проводяться оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, у Полтавській області згорів вантажний автомобіль Scania.

Лента новостей
Вступай: