На Вінниччині підрізали таксиста

На Вінниччині підрізали таксиста

У місті Хмільник, що на Вінниччині невідомий чоловік підрізав 24-річного таксиста Олександра Корольчука. Про це кореспонденту повідомив начальник Хмільницького слідчого відділу Сергій Костюк.

"Я відвозив клієнтів до санаторію "Залізничник". Потім припаркувався на зупинці, неподалік від нього. Буквально за пару хвилин до мене підсів молодий чоловік, назвав адресу, за якою їхати. Коли ми прибули до назначеного місця, він витягнув з під куртки кухонного ножа. Я не встиг зорієнтуватись, як той штрикнув мене в живіт. Витягнув лезо з рани, замахнувся знову. Я спіймав ножа рукою. Почав проситися, щоб мене залишив живим. Багато говорив за доньку, про те, що їй лише 3 роки. Тоді нападник забрав мого гаманця та пішов геть" - розповідає потерпілий Олександр.

Таксист встиг повідомити по рації, що на нього напали. Колега, що був на виклику у цьому районі, відразу приїхав.

"Таке може трапитись з кожним. Нас на зупинці стояло п'ятеро. Цей злодій міг сісти до кожного з нас. Коли приїхав, то побачив, що він спертий на руль. Правою рукою тримається за живіт. Думав викликати швидку, але чоловік втратив дуже багато крові. Не захотів ризикувати й завіз його машиною. Всю дорогу прикривав рану рушником, заговорював пораненого, щоб той не відключився" - каже таксист Сергій Єрмалаєв.

Зараз постраждалий знаходиться в реанімації.

"Коли мене привезли до лікарні, то відразу зробили переливання крові. Лікар сказав, що якби на 5 хвилин пізніше, було б вже пізно. Лікарів на операцію викликали з Вінниці. Мені видалили жовчний міхур, підшили печінку та зашили живіт. Відчуваю себе добре, думаю скоро випишуть" - говорить хлопець.

Наданий час по справі таксиста ведеться слідство, злочинця розшукують.

Лента новостей
Вступай: