Тимошенко змінила зачіску, бо прагне кар'єрного зростання, - стиліст

Тимошенко змінила зачіску, бо прагне кар'єрного зростання, - стиліст

Нардеп Юлія Тимошенко не почувається комфортно із новою зачіскою. Про це кореспонденту розповів стиліст Андрій Крикота.

"Юлія Володимирівна 16 лютого прийшла у парламент із випрямленим розпущеним волоссям, - розповідає Андрій. - Раніше, коли знімала косу і розпускала волосся, то віддавала перевагу хвилястим кучерям. Тепер зрадила їм, бо це образ романтичний. А їй хочеться продемонструвати серйозність власних намірів. Є відчуття, що з розпущеним волоссям їй не комфортно".

За словами стиліста, коли людина, яка займає керівні посади, раптом змінює імідж, вона інтуїтивно готується до змін.

"Юлія Володимирівна хоче обійняти нову посаду, готова розглядати цікаві пропозиції та попрощатися з минулим, - говорить стиліст. - Якщо прослідкувати, як змінювалися зачіски Тимошенко, то найчастіше це припадало на весну. Як кожна жінка, вона прагне подобатися, привертати до себе увагу. Зачіска для жінки - найкращий передвісник змін у житті".

Якщо відмовляється від образу, що був притаманний їй 10 років, то однозначно хоче, щоб її почали сприймати по-новому.

"Іміджевий застій багатьом приївся. Зміни також дозволяють забути про недоліки та помилки, які були допущені політиком на посадах, що обіймав раніше, - каже Крикота. - Юлія Володимирівна хоче кар'єрного зростання чи зміни статусу. Строгі окуляри підкреслюють рішучість її намірів. Від бажаних цілей відступати не готова".

За спостереженням стиліста, Тимошенко не тільки зняла косу та вирівняла волосся, але й висвітлила його на кілька тонів.

"Політику потрібно експериментувати із довжиною волосся, - каже Крикота. - Зараз Юлія Володимирівна виглядає старшою, ніж була з косою. Довге волосся старить жінку після 40 років. Молодшою роблять короткі зачіски. Наприклад, об'ємне боб-каре з густою рваною або косою гривкою. Новий образ додає Тимошенко суворості та вимогливості. Якщо розпрощатися із довгим волоссям не готова, варто експериментувати з проділом та пробувати оригінальні плетіння, які популярні серед нашої молоді. Їй пасуватиме французька коса, вивернутий колосок чи мереживо з кіс".

Лента новостей
Вступай: