ПриватБанк стане найбільшим в Україні банком для виплат зарплат бюджетникам

ПриватБанк стане найбільшим в Україні банком для виплат зарплат бюджетникам

ПриватБанк повністю відповідає затвердженим урядом критеріям відбору уповноважених банків для обслуговування виплат зарплат держпідприємств, бюджетних організацій і соціальної допомоги. Як говориться в офіційному повідомленні банку, ПриватБанк є уповноваженим банком з обслуговування бюджетних організацій з 2005 року. На сьогоднішній день платіжні картки ПриватБанку для отримання зарплат і соціальної допомоги вже вибрали більш 3 мільйонів бюджетників.

"Наш банк повністю відповідає новим критеріям відбору уповноважених банків для обслуговування бюджетних організацій, в тому числі і в частині інвестування в державні папери, яке буде забезпечено банком у встановлені регулятором терміни, - заявив Голова Правління ПриватБанку Олександр Дубілет. - Нові правила дають людям можливість самостійного вибору банку для отримання своєї зарплати, і наші зручні продукти і технології, досвід обслуговування бюджетних організацій стануть незаперечними перевагами для клієнтів тих банків, які не зможуть відповідати новим критеріям або просто не забезпечують якісного обслуговування ".

Як відзначають у ПриватБанку, сьогодні банк виплачує заробітну плату працівникам понад 27 тисяч бюджетних організацій. Щоб забезпечити можливість вільного вибору людьми обслуговуючого банку, ПриватБанк розробив спеціальну послугу, яка дозволяє бухгалтерам держпідприємств і бюджетних організацій зараховувати зарплату на карти різних банків за допомогою однієї відомості.

Лента новостей
Вступай: