Фракція БПП підтримує відставку уряду - нардепи

Фракція БПП підтримує відставку уряду - нардепи

Фракція "Блок Петра Порошенка" підтримає відставку уряду Арсенія Яценюка.

Про це заявив народний депутат від партії Сергій Каплін після засідання фракції за участі президента Порошенка та прем'єр-міністра Яценюка.

"Було прийнято чітке рішення майже одностайно фракцією БПП виразити недовіру роботі Кабміну і було прийнято рішення зібрати в разі такого вираження недовіри підписи. Завтра фракція, я переконаний в повному складі проголосує, дасть свої необхідні голоси, дасть свої підписи і ми будемо формувати новий уряд. Є необхідні 226 голосів, для того, щоб виразити недовіру Яценюку, зібрати за лічені хвилини необхідні підписи, подати до комітету, розглянути і поставити питання про ліквідацію режиму Яценюка", - заявив Каплін.

Депутат від БПП Сергій Лещенко сказав, що відповідне рішення приймалося без президента та прем'єра, хоча ті були на фракції, проте не перетиналися.

"Президент слухав і він пішов з половини фракції. Друга половина фракції була за участі Яценюка без президента. Вони не перетиналися на фракції. Був Порошенко десь годину, потім він пішов, потім зайшов Яценюк і теж був десь годину. Потім пішов Яценюк і потім рішення ухвалювались фракцією. Рішення голосувалися без Яценюка і Порошенка", - розповів Лещенко.

Напередодні Андрій Парубій повідомив, що ВР 16 лютого заслухає звіт урядовців, проте не голосуватиме за резолюцію недовіри чинному складу Кабінету міністрів.

Лента новостей
Вступай: