Чоловік намагався провезти на окуповану територію цигарки та смартфони на суму 100 тис. грн

Чоловік намагався провезти на окуповану територію цигарки та смартфони на суму 100 тис. грн

Сховані мобільні телефони Iphone 6s і понад 900 пачок сигарет виявили на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Гнутове" прикордонники спільно з представниками фіскальної служби. Про це йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.

"Під час перевірки автомобіля Skoda, який прямував до неконтрольованої території, під капотом були виявлені сигарети марок Parliament, Marlboro, Winston і Rothmans, а також 4 мобільних телефони Iphone 6s", - сказано в повідомленні.

За словами водія, 34-річного громадянина України, мобільні телефони він віз дружині, а партію сигарет друзям. За попередньою оцінкою сума виявленого товару склала понад 100 тис. гривень. Конфіскат передали представникам фіскальної служби.

Згодом при перевірці автомобіля Kia, який теж прямував через контрольний пункт "Гнутово", прикордонники і представники фіскальної служби виявили косметичні засоби й аксесуари для мобільних телефонів.

Знайдені товари вартістю близько 15 тис. гривень чоловік приховав серед речей. Водій заявив, що дані товари йому не належать. Його нібито попросили перевезти їх через лінію розмежування на непідконтрольну територію.

Лента новостей
Вступай: