Мати Кім Кардаш'ян знялась у цирковій фотосесії

Мати Кім Кардаш'ян знялась у цирковій фотосесії

У центрі фотопроекту журналу Harper's Bazaar з'явилася мати сімейства Кардаш'ян-Дженнер, Кріс Дженнер.

Тематикою фотосесії, авторства епатажного Террі Річардсона - був обраний цирк.

Героїня номера повідала про так званих хейтерів, яких у її сім'ї хоч відбавляй:

"Справа в тому, що у нас мільйони і мільйони фанатів. Взяти хоча б Кендалл і Кайлі - у кожної по 50 мільйонів фоловерів в Instagram. Це вже 100 мільйонів чоловік, яких ви так чи інакше торкнулися емоційно - принаймні настільки, щоб вони почали стежити за вашим життям в соцмережах. Разом з цим, зрозуміло, з'являються і хейтери. Але, як я кажу своїм близьким, їх набагато менше в процентному співвідношенні. Наше шоу не виходило б в ефір протягом 12 сезонів, якби негативу було занадто багато ".

Кейтлін Дженнер, колись була Брюсом Дженнером, екс-чоловіком Кріс Дженнер минулого року наробила чимало галасу.

"Я вчора була у неї в гостях, і це було ... мило. Ми потроху, маленькими кроками рухаємося до того, щоб знайти спільну мову ... Хоча в якийсь момент все це було складно, було справжнім випробуванням ... мені просто потрібно відпустити цю ситуацію і стати більш терпимою. Як? Молитися, просто намагатися зрозуміти. Потрібен час, але воно дійсно лікує. Зрештою, у нас двоє спільних дітей, їм важливо мати міцну, згуртовану сім'ю".

Кореспондент видання нагадав Кріс про те, що в своїх мемуарах, що вийшли п'ять років тому, вона називала саме Брюса Дженнера, а не Роба Кардашь'н, який помер від раку в 2003 році, "коханням свого життя". Повторила б вона цю фразу зараз - запитав журналіст героїню, на що вона відповіла негативно. І додала, що розлучення з Робертом, батьком чотирьох її старших дітей, - єдине, про що вона до сих пір шкодує.

"З Робом у нас було прекрасне, чудове життя. Він був приголомшливою людиною. Мені постійно хочеться йому зателефонувати, буквально кожен день", - зізнається Дженнер.

В кінці інтерв'ю мова знову зайшла про те, як Кріс справляється з "зворотною стороною успіху" - образливими коментарями з боку "антифанатів":

"Думаю, багато людей заздрісні. Вони уїдливі та незадоволені життям. Можливо, їм просто нема чого робити, окрім як критикувати інших. Це досить банальна відповідь, але не думаю, що суть проблеми глибша. Є мільйони людей, які добре до нас ставляться, так що я не збираюся переживати з приводу того, що про мене скаже якийсь ідіот з Оклахоми. Потрібно мати товсту шкіру і просто говорити: "Бідолаха, як мені тебе шкода".

Лента новостей
Вступай: