Ольга Романовська розповіла про подарунок чоловіка на день народження

Ольга Романовська розповіла про подарунок чоловіка на день народження

Співачка Ольга Романовська нещодавно відвсяткувала 30 років у Одесі, всіх гостей забов'язали прийти у мультяшному вбранні. Розважали друзів тта родичів Романовської репер Потап зі своїм гуртом та Dan Balan. Як святкувала, співачка розповіла у передачі "Світське життя".

"Я була Урсула з "Русалоньки" ведьма, з костюмом мене підвели, я була більше схожа на бебі-восьминіжку, ніж на ту розкішну жінку-восьминіга. Були у мене і дві Клеопатри, три Малефісенти, одана іншої краща, були Сулейман і Роксолана, багато, всі були вбрані, мій взагалі був не найкращий костюм", - говорить Ольга Романовська.

Щедрий подарунок на день народження зробив чоловік зірки.

"Ми з чоловіком домовились, що це буде мій подарунок. Він запропонував варіанти подарунків і я сказал, хочу такий день народження - я за враження, емоції, не тільки свої, а і близьких людей, моїх друзів, Непроста ситуація в країні, хочеться по-більше чогось хорошого. Шуби я не люблю, слава Богу, для мене це даремна витрата грошей, а от день народження гучний і гарний, могла б запросила все місто, але це ще у майбутньому, це ще буде.

Мені подарували мою зірку на голлівудській Алеї Слави,але вона ще поки не на Алеї, а в мене вдома, але я її туди втулю незаконно", - жартує Ольга Романовська.

Лента новостей
Вступай: