Софія Вергара готується до народження дитини

Софія Вергара готується до народження дитини

Через три місяці після весілля Софія Вергара і Джо Манганьелло готуються до народження дитини. Про те, що незабаром в сім'ї знаменитостей з'явиться перша спільна дитина, розповіла пресі сама Софія. Під час інтерв'ю з представниками журналу The Edit 43-річна Вергара зізналася, що вони з Джо вже дозріли для того, щоб стати батьками, до того ж це природний крок для пари після весілля.

"Мій чоловік (на чотири роки) молодший за мене, - зазначає Софія. - Він хоче дітей і зараз ми визначаємося з найкращим і найбільш підходящим варіантом того, як ми це здійснимо". "Ідея того, що це знову станеться, мене не лякає (мається на увазі народження дитини), - відверто каже Вергара. - Просто ми не говоримо про те, що це обов'язково повинно відбутися природним шляхом".

Щвидше за все вони з Манганьелло звернуться до сурогатної матері, яка зможе допомогти їм здійснити мрію. Нагадаємо, про свою готовність вперше стати мамою заявила друзям Кемерон Діас. Колишня "чайлдфрі" мріє про спільну дитину з чоловіком Бенджі Медденом.

Лента новостей
Вступай: