Кейт Вінслет вважає, що Леонардо Дікапріо не змінився з часів "Титаніка"

Кейт Вінслет вважає, що Леонардо Дікапріо не змінився з часів

Після зйомки легендарного фільму "Титанік" пройшло близько двадцяти років. Але виконавиця головної ролі Кейт Вінслет впевнена - час не владний над її партнером по фільму Леонардо ДіКапріо, який за цей час зовсім не змінився в особистісному плані.

Нещодавно на одній з церемоній Кейт і Лео сиділи за одним столом, а потім не без задоволення позували папараці. Було помітно, що між ними збереглися чудові стосунки, як тоді, коли після виходу "Титаніка" вони прокинулися знаменитими. Тоді їм було по двадцять років і стільки всього попереду. А зараз, обертаючись на 41-річного ДіКапріо, 40-річна Кейт бачить того самого хлопчика.

"Він сильний і вірний чоловік. Він - відмінний друг, і завжди був таким. Не тільки мені, але і кожному з його оточення. Він до цих пір дружить з багатьма людьми, з якими познайомився під час зйомок "Титаніка" "- сказала Вїнслет в інтерв'ю виданню People.

Пара знову зустрілася на знімальному майданчику в 2008 році, коли обидва працювали над фільмом Сема Мендеса "Революційна дорога", а тепер Кейт підтримала свого давнього друга, коли він отримав приз від Гільдії кіноакторів за роль у новій стрічці "Вцілілий". В цьому році Лео знову номінований на Оскар. Кейт вважає несправедливим, що такий успішний і талановитий актор непомічений членами журі американської кіноакадемії.

"Він - все той же Лео, якого я знаю багато років, але в професійному плані він дуже змужнів. Він дуже сильний актор, сильніше, ніж будь-коли, він гарніше, ніж був коли-небудь, і він упевнений в собі, як ніколи. Прямо зараз, не дивлячись на те, скільки всього відбувається навколо нього, він зберігає холоднокровність" - сказала Кейт.

Лента новостей
Вступай: