Джордж Клуні пригадав, як робив пропозицію дружині

Джордж Клуні пригадав, як робив пропозицію дружині

Актор Джордж Клуні на зйомках шоу Еллен Дедженерес не тільки відповідав на провокаційні питання разом з Ріанною, а й говорив з господинею програми про особисте життя. А конкретніше - про те, як зробив пропозицію Амаль Аламуддін.

Еллен помітила, що ніхто вже й не чекав, що Клуні взагалі одружується.

"Я сам не очікував", - додав актор і зізнався, що надумав зробити коханій пропозицію через півроку відносин. Якщо вірити самому Клуні, не так ідеально, як він розраховував.

Джордж говорить, що розпланував, як буде робити пропозицію, сховав обручку, включив ліричну музику (до речі, пісню у виконанні його тітки, співачки Розмарі Клуні). Приготував вечерю і став готуватися до "моменту істини".

"І ось у мене все по плану, починається пісня, ми закінчуємо вечеряти, і раптом вона встає і йде мити посуд. А вона ніколи цього не робить. Я кажу їй: "Що ти робиш?". Вона повертається, а я кажу: "Послухай, я випадково задув свічку, дай, будь ласка, коробочку з запальничкою, вона за твоєю спиною". вона відкриває коробку і каже мені: "та ні ж, тут обручка". наче хтось прийшов і поклав туди якусь незрозумілу обручку! А я намагаюся якось дати їй зрозуміти, що все це означає".

Зрештою, актор опустився на одне коліно, тоді його коханій все стало остаточно ясно:

"Я сказав, що не уявляю без неї свого життя. Вона дивилася то на мене, то на обручку. Потім я сказав: "Слухай, сподіваюся, що ти згодна, але відповідай, будь ласка, швидше, мені ж вже 52, і я не простою на одному коліні довго".

Клуні згадує, що в цілому пропозиція руки і серця зайняла хвилин 25: а он-то думав, що кохана скаже "так", як тільки він почне своє пояснення!

Лента новостей
Вступай: