Справа скандальної затриманої білявки отримала новий поворот

Справа скандальної затриманої білявки отримала новий поворот

Білявка Світлана Цибуліна, яку затримала поліція за парковку в невстановленому місці, ймовірно є родичкою прокурора Генпрокуратури.

Як написав на своїй офіційній сторінці журналіст Денис Бігус, виявилося що Range Rover Цибуліної із номером АА7555ЕА записаний на Валентину Кривулю, 1939 року народження.

За однією адресою із Кривулею на вулиці Миру, 7 зареєстроване також авто Цибуліна Ігоря Володимировича.

"Людина із таким ім'ям з 2008 року обіймала посаду старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів при здійсненні зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності, боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Генеральної прокуратури України", - повідомив Бігус.

Він також зазначив, що Цибуліна є співзасновницею низки юридичних компаній, одна з яких Адвокатське об'єднання "Юридична фірма "DE JURE".

"При реєстрації цієї фірми у 1999 році Світлана Цибуліна також вказала адресу реєстрації тезки прокурора ГПУ", - повідомив Бігус.

Нагадаємо, днями столичні патрульні затримали скандальну київську забудовницю Світлану Цибуліну, яка в стані алкогольного сп`яніння припаркувала Range Rover на пішохідному переході.

Лента новостей
Вступай: