В новий склад "Скрябіна" увійдуть два солісти

В новий склад

Гурт "Скрябін" перейменують. Надалі він буде продовжувати свою діяльність із новими солістами. Про це повідомив гітарист гурту Олексій Зволинський.

"Припиняти діяльність гурту не збираємось. Просто об'єднаємось із нашими друзями. Це фіналіст шоу "Голос Країни" Женя Толочний, солістка гурту "Пающіє труси" Оля Shprot та Аніс Атабаєв. Гурт перейменували на "Скрябін і Друзі". Репертуар гурту зазвучить зовсім по-новому. Дістанемо з архівів старі пісні записані з Андрієм Кузьменком. Будемо подавати їх в новій обробці. Є дуже багато хороших текстів, які слухачі навіть ні разу не чули" - каже Олексій.

Гурт збирається об'їздити з новим складом найбільші міста України.

"На 2016 рік у нас дуже багато планів. Перш за все маємо організувати масштабний концерт у Львові з оркестром. Хочемо поїхати до Миколаєва та Вінниці. Не будемо чекати запрошення. Діятимемо у режимі: "захотіли - зібралися й поїхали" - додає музикант.

Лідери гурту вшанували пам'ять соліста Андрія Кузьменка в церкві. Потім організували концерт на центральній площі Львова. Там їх зібралось близько двох тисяч фанів.

"15 років спілкування з Андрієм залишили свій слід. Мене часто запитують, як саме минув рік без нього. Всім відповідаю однаково - важко. Дуже важко заповнити ту порожню діру, яка залишилась в душі після цієї втрати. В нас почалось абсолютно нове життя. Але ми хочемо, щоб пам'ять про Андрія завжди була на вустах" - говорить Зволинський.

Нагадаємо, вчора по всіх містах України пройшли вечори пам'яті лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка. Фронтмен загинув торік, 2 лютого. Позашляховик співака зіткнувся з молоковозом. Від отриманих травм Андрій помер на місці. У нього залишилась дружина Світлана й донька Марія.

Лента новостей
Вступай: