Сексуальна Шакіра святкує 39-й день народження

Сексуальна Шакіра святкує 39-й день народження

Сьогодні співачка Шакіра святкує свій 39-й день народження.

Ім'я співачки в перекладі з арабської означає "вдячна", а на хінді - "богиня світла". Любов до музики артистка почала проявляти ще в дитинстві, а вже в 13 років вперше виступила на великій сцені і записала свій дебютний альбом "Magia". Шакіра продала більше 60 млн копій своїх альбомів по всьому світу, її хіти неодноразово очолювали світові музичні чарти. Також, вона вперше в історії існування Facebook набрала більше 100 млн лайків. Шакіра є найбільш продаваним колумбійським виконавцем всіх часів і займає 5 місце в списку найбільш затребуваних артистів світу. У 2009 році вона виступала на інавгурації президента Сполучених Штатів Барака Обами.

У 2010 році стало відомо, що артистка зустрічається з іспанським футболістом Жераром Піке. Пара мешкає в Барселоні. 22 січня 2013 народився їхній первісток - син Мілан Піке Мебарак. Раніше співачка повідомляла, що планує подарувати своєму коханому дев'ятьох дітей. Торік поповзли чутки, що Шакіра знову вагітна і готується до других пологів.

У минулому році 29 січня в 21:54, в Барселоні, з'явився на світ другий син легендарної колумбійки. На наступний день в соцмережах знаменитості з'явилося повідомлення про те, що малюка назвали Сашком. "Ми раді повідомити про народження Саші Піке Мебарака, сина Шакіри Мебарак і Жерара Піке", - свідчить напис в акаунті Шакіри. Пізніше батько співачки додав, що його онук дуже схожий на свого батька.

Лента новостей
Вступай: