Кейт Міддлтон дасть перше інтерв'ю за 6 років

Кейт Міддлтон дасть перше інтерв'ю за 6 років

Кейт Міддлтон, як і інші члени королівської сім'ї, візьме участь у зйомках фільму, присвяченого ювілею королеви Єлизавети - про її життя і правління.

Робоча назва двогодинного документального фільму - "Королева в дев'яносто років". Він повинен вийти цієї весни.

"Нам випала честь: у фільмі погодилися взяти участь так багато членів королівської сім'ї, щоб привітати королеву з такою важливою історичною датою. Це чудова історія дивовижне життя, яке багато в чому є відображенням трансформацій обличчя нації", - розповів виконавчий продюсер фільму Нік Кент.

У його зйомках крім Кейт візьмуть участь принц Чарльз з дружиною Каміллою Паркер-Боулз, а також принц Вільям. Примітно, що для Кейт це стане першим офіційним інтерв'ю з часу її заручин в 2010 році.

Крім того, незабаром можна буде побачити герцогиню Кембриджську в якості офіційного представника монархії на майбутньому турнірі Уїмблдону. Королева Єлизавета дуже зайнята підготовкою до свого ювілею, тому попросила Кейт виступити на ньому в якості представника монархії. Відомо, що Міддлтон є великою фанаткою тенісу і завжди не проти зіграти партію зі своїм чоловіком або з кимось із друзів.

Лента новостей
Вступай: