Двох жителів Чернівців судитимуть за вбивство чоловіка та жінки

Двох жителів Чернівців судитимуть за вбивство чоловіка та жінки

Двох жителів Чернівців судитимуть за умисне вбивство чоловіка та жінки. Про це УНН повідомили в прес-службі прокуратури Чернівецької області.

Так, 6 серпня 2015 року двоє жителів м. Чернівці під час спільного розпивання спиртних напоїв, за попередньою змовою, спричинили чоловіку тілесні ушкодження не сумісні з життям. Після чого викрали з кишені верхнього одягу постраждалого мобільний телефон та гроші, а тіло перенесли у лісосмугу, де прикопали та закидали камінням.

Крім того, 7 серпня 2015 року зловмисники, будучи в стані алкогольного сп’яніння, прийшли до своєї знайомої та діючи за попередньою змовою, нанесли їй чисельні ножові поранення, від яких жінка померла.

Обвинувальний акт у даному кримінальному провадженні скеровано до суду. Процесуальний керівник кваліфікує дії підозрюваних за п.п. 6, 12, 13 ч. 2 ст.115, ч. 4 ст.187, ч. 1 ст.263 КК України, за фактами: умисних протиправних заподіянь смерті (умисних вбивств), нападів з метою заволодіння чужим майном (розбоїв) та незаконного носіння вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу (незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами).

Лента новостей
Вступай: