Зайва вага або вагітність? Хайді Клум спровокувала чутки

Зайва вага або вагітність? Хайді Клум спровокувала чутки

Стиль 42-річної Хайді Клум (Heidi Klum) можна назвати елегантним і жіночним. Модель завжди чудово виглядає на червоних доріжках. Проте останнім часом зірка вибирає для виходу в світ наряди, які підкреслюють недоліки її фігури. Наприклад, сукні з масивним низом, які візуально збільшують об'єм стегон. Нещодавно Хайді відвідала прес-конференцію, присвячену виходу її нової лінії нижньої білизни, і зовнішній вигляд моделі спровокував безліч чуток.

Хайді взяла участь у прес-конференції в Сіднеї, яка була присвячена виходу колекції нижньої білизни для чоловіків і жінок Heidi Klum Intimates. Модель розробила її з дизайнерами спеціально до Дня святого Валентина.

Для заходу Хайді вибрала чорне коктейльне плаття, а пізніше переодяглася в джинсовий наряд. Своїми облягаючими нарядами модель неусвідомлено (або спеціально?) Підкреслила зайві кілограми. Шанувальники ворожать, чи дійсно Хайді набрала вагу. Деякі користувачі мережі припустили, що багатодітна мама вагітна знову -від свого коханого, 29-річного мільйонера і арт-дилера Віто Шнабеля.

Лента новостей
Вступай: