"Наждак" обіцяє вивести на мітинги 20 тис. людей через вибори в райради

Громадська організація "Наждак" обіцяє вивести на мітинги 20 тис. людей, якщо апеляцію ЦВК на позов про скасування виборів задовольнять. Про це повідомляє інтернет-видання "Наш Киев" з посиланням на лідера "Наждак" Миколи Дульського.

"Ми вважаємо, що райради - додатковий елемент корупції. Незрозуміло, чим по 50 крахоборів у районах будуть займатися. Адже люди чекатимуть рішень, а вирішувати все одно всі будуть на Хрещатику, 36. Якщо наш позов не задовольнить, ми виведемо під Верховну Раду 20 тис. осіб", - повідомив журналістам Дульський.

Він зазначив, що позов "Наждак" проти виборів у райради Києва був його особистою ініціативою, хоча багато партії пропонували за це гроші - до 100 тис. гривень.

Зараз же, зі слів Дульського, політичні сили готові платити ще більше за відгук судового позову "Наждак".

"Це представники сил, котрі не пройшли до Київради. Ще й погрожують", - поскаржився журналістам лідер "Наждака".

Раніше повідомлялося, що Центрвиборчком подав апеляцію до Київського апеляційного суду на рішення Окружного адмінсуду Києва про заборону ЦВК здійснювати підготовку виборів до райрад столиці, призначених на 27 березня.

Громадська організація "Наждак" подала адміністративний позов на постанову Центральної виборчої комісії від 25 грудня 2015 щодо неправомірності проведення виборів у райради Києва. 27 січня 2016 Окружний адміністративний суд Києва задовольнив клопотання ГО "Наждак" у повному обсязі.

Лента новостей
Вступай: