У Запоріжжі працівники СБУ викрили нарколабораторію

У Запоріжжі працівники СБУ викрили нарколабораторію

Сьогодні оперативні співробітники СБУ Запорізької області викрили та припинили незаконну діяльність в будинку запоріжця, який за місцем свого проживання створив нарколабораторію по виготовленню амфітаміну.

За інформацією СБУ, під час проведення санкціонованого обшуку, в рамках кримінального провадження за ст. 307 КК України, у наркоділка було вилучено близько 10 гр. амфітаміну, а також прекурсори, інгредієнти та лабораторне обладнання для кустарного виготовлення зазначеної психотропної речовини.

"Оперативники під час обшуку вилучили автомат АК-47 калібру 7,62 мм та 200 набоїв до нього, гранату РГД-5, тротилову шашку вагою 200 г, 150 г вибухової речовини пластид та незареєстрований пістолет травматичної дії. Вилучена зброя, боєприпаси та психотропні речовини направлені до НДЕКЦ ГУ НПУ в Запорізькій області для проведення відповідних досліджень", - йдеться у повідомленні.

На даний час проводяться інші невідкладні слідчі дії та вирішується питання про реєстрацію нового кримінального провадження за ст.263 КК України.

Лента новостей
Вступай: