В Одесі поранили ножем чоловіка (Відео)

В Одесі поранили ножем чоловіка (Відео)

В Одесі раніше судимий 35-річний місцевий житель поранив ножем чоловіка. Про це повідомили в прес-службі ГУ НПУ в Одеській області.

До Суворовського відділу поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що з проспекту Добровольського до медичного закладу доставлено 31-річному чоловіка у непритомному стані з проникаючою колото-різаною раною грудної клітки.
Встановлено, що тілесні ушкодження він отримав неподалік від міні-ринку “Марсельський” під час конфлікту з невідомим чоловіком. Того дня вони випадково зустрілися на вулиці.

“Поспілкувавшись, чоловіки розійшлися, а вже за декілька хвилин постраждалий у супроводі своєї подруги наздогнав підозрюваного та звинуватив того у крадіжці її документів”, — сказано в повідомленні.

Тоді між чоловіками зав’язалася бійка, під час якої зловмисник дістав ніж і вдарив опонента у груди.
Порушника було затримано. Ним виявився раніше засуджений 35-річний місцевий житель.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 15 (замах на злочин) та частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Досудове слідство триває.

Лента новостей
Вступай: