09.02.2022 13:57

Оцінка майна для юридичних осіб

Оцінка майна для юридичних осіб

Оцінка нерухомості часто є необхідною при купівлі об'єкту, продажу та в інших ситуаціях. Профейсійна оцінка майна для юридичних осіб проводиться з залученням спеціаліста. Такі послуги надає компанія Альянс. Майно юридичних осіб оцінюють для податкового обліку, в разі отримання позики, оформлення кредиту та інше. Таких ситуацій виникає багато. Тому всі об’єкти ділять на п’ять блоків для оцінки майна. Перший з яких-це нерухоме майно. Сюди відносяться будівлі, споруди, що належать організаціям. Наступний блок-це оцінка землі. В цьому випадку визначають вартість земельної ділянки. Оцінка залежить від багатьох факторів. Серед яких рівень цін, конкуренція, розташування, потенціал та інше. Також можливо проведення оцінки транспортних засобів. Це може бути будь-яке транспортне обладнання, автомобілі. Таку оцінку проводять індивідуально чи в складі майнового комплексу.

При проведенні оцінки обладнання враховується весь спектр рухомого майна. Це меблі, оргтехніка, верстати та багато іншого. Може знадобитись оцінка вартості товарів в обороті. При цьому враховується певна діяльність, тип дій відповідно до товару. На сайті є дані для зв’язку з менеджером. Також надається список необхідних документів, які можна переглянути онлайн. Компанія Альянс має всі відповідні сертифікати, що підтверджують її законну діяльність. Відгуки клієнтів говорять про те, що там працюють справжні професіонали, які виконують свою роботу на відмінно. Адже персонал працівників-це досвідчені спеціалісти, які завжди в курсі актуальних змін в законодавстві країни.

Клієнтами компанії були відомі бренди в Україні та світі, які потребували допомоги та неодноразово звертаються саме в Альянс. Понад 14 років стажу експертів тільки підтверджує їх професіоналізм. По всій країні компанія вже відкрила 23 філіали. Поставити всі питання та отримати консультацію можна за вказаними номерами на сайті компанії. При замовленні зворотного дзвінка, менеджер одразу зв’яжеться з потенційним клієнтом та надасть відповіді на всі запитання. При співпраці клієнт повинен лише надати сканкопії документів. При необхідності оцінка майна проводиться за один день. Ціни відповідають якості. Індивідуальний підхід та 100% конфіденційність гарантовано. Головний офіс УкрЕксперт "Альянс" знаходиться в Києві. Оцінювачі проводять консультації по телефону за вказаними номерами.

Лента новостей
Вступай: