28.09.2021 14:42

Широкий вибір рекуператорів для приватних будинків

Широкий вибір рекуператорів для приватних будинків

Будь-яке закрите приміщення обов'язково потребує провітрювання, але в холодну пору року, провітрюючи приміщення, доводиться втрачати тепло і, як наслідок, додатково витрачати енергію на опалення. Щоб врівноважити температуру і зробити повітря в приміщенні більш свіжим використовується спеціальний пристрій, який не дозволяє втрачати кімнатне тепло взимку, а влітку перешкоджає жаркому повітрюп роникнути в приміщення. Придбати рекуператор для приватного будинку можна звернувшись в компанію «Ліка Комфорт», яка працює в секторі українського ринку систем вентиляції, кондиціонування та енергозбереження вже понад 15 років.

За час роботи накопичила величезний досвід, реалізувала понад кілька сотень проектів, використовуючи ефективні і сучасні інженерні рішення. Мета роботи компанії - реалізація високотехнологічних рішень і проектів разом з розумною економією коштів клієнта. В електронному каталозі представлений широкий вибір рекуператорів, і щоб не витрачати час на вивчення всього асортименту, скористайтеся фільтрами, запропонованими на сайті. Виберіть бренд, якому довіряєте, встановіть прийнятну для себе ціну, вкажіть площу приміщення і матеріал теплообмінника і застосуйте фільтри.

Познайомитися з характеристиками обраної моделі і прочитати її опис, а також подивитися відеоогляд, як проводиться установка рекуператора, можна, натиснувши на зображення вибраної моделі. Звертайте увагу: деякі моделі рекуператорів працюють на спеціальному управлінні, яке не входить до комплекту. Серед інших - рекуператор Ventoxx Slim Line. Це модель, яка розроблена спеціально для установки в будинках з тонкими стінами, наприклад, таких які побудовані з сип-панелей. Конструкційне рішення цієї моделі засновано на застосуванні короба компенсуючого відсутність товщини перегородки і повноцінного теплоізолюючого рекуператора. Цей пристрій оснащений 5 швидкостями і 17 режимами роботи, а за рівнем шуму дана модель повністюв ідповідає встановленим нормам.

Суть рекуперації повітря полягає в повторному використанні тепла і вологи. Ці прилади нагріваються теплим кімнатним повітрям, яке проходить через теплообмінник і викидається на вулицю, а холодне свіже повітря, навпаки проходить через теплообмінник і потрапляє в приміщення теплим. Вибирати рекуператор необхідно з точки зору вентиляційних можливостей приладу, типу його установки. Ефективність роботи пристрою залежить від складності конструкції. Модельний ряд рекуператорів, які ви знайдете в згаданому інтернет-магазині, представлений від різних виробників, деякі моделі вдосконалені відцентровим вентилятором.

Лента новостей
Вступай: